İş Bankası'ndan kiralanabilir toplantı odaları ve çalışma alanlarına sahip etkinlik ve yaşam alanı: İş Mekan

Türkiye İş Bankası, bünyesindeki iştirakleriyle birlikte dijitalde dokunduğu müşterileriyle fiziksel ortamda da temas edip farklı bir deneyim yaşatmak üzere yeni nesil deneyim alanı olan İş Mekan’ın ilkini Nişantaşı’nda hayata geçirdi.
İş Bankası'ndan kiralanabilir toplantı odaları ve çalışma alanlarına sahip etkinlik ve yaşam alanı: İş Mekan

Türkiye İş Bankası, bünyesindeki iştirakleriyle birlikte dijitalde dokunduğu müşterileriyle fiziksel ortamda da temas edip farklı bir deneyim yaşatmak üzere yeni nesil deneyim alanı olan İş Mekan’ın ilkini Nişantaşı’nda hayata geçirdi. Banka, İş Mekan'ın geliştirilmesinde global deneyim tasarım ajansı I-AM ile iş birliği yaptı.

İnsandan ilham alan yeni nesil bir yaşam alanı olan İş Mekan’da hem bankacılık işlemlerinin yapılabildiği hem de İş Bankası Grubu bünyesindeki markaların ve platformların sunulduğu bir ekosistem oluşturuldu. Tasarımı günlük yaşamdaki beklentilerin önceliklendirilerek çalışma, sosyalleşme, farklı deneyimlerle buluşma ve alışveriş ihtiyaçlarının karşılanmasını merkeze alan kurguda hazırlanan İş Mekan’da, İş Bankası Nişantaşı Şubesi’nin yanı sıra İş Bankası Kültür Yayınları’nın bir köşesi, İş Bankası’nın online alışveriş platformu Pazarama’nın ilk fiziksel satış noktası ile Coffee Department iş birliğiyle oluşturulan kafe bulunuyor.

Banka iştiraki İşmer tarafından yönetilecek kiralanabilir toplantı odaları ve çalışma alanlarıyla iş hayatına dokunan, etkinlik alanlarıyla aktivitelere ev sahipliği yapacak olan İş Mekan’da ayrıca İş Bankası çalışanlarının hafta içi mesai saatlerinde kullanabileceği MaxiOfis’ler yer alıyor. İş Bankası Nişantaşı Şubesi mevcut çalışma saatleri kapsamında hizmet verirken, İş Mekan haftanın tüm günlerinde açık olacak.

Mekan içerisinde sunulan fiziki deneyimin tüm kanallarda tutarlı ve erişilebilir olmasını sağlamak üzere “İşMekan” mobil uygulaması da tüm uygulama marketlerde kullanıcılara açıldı. Bu uygulama üzerinden toplantı odaları kiralanabilecek, etkinlik takviminden haberdar olunarak katılım sağlanabilecek ve ilerleyen dönemde kişiye  özel kampanyalar hakkında bilgi edinilebilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.