Blockchain Talks: 2023'te Web3 yatırım dünyasını neler bekliyor?

18 Ocak Çarşamba günü saat 11.00'de gerçekleşecek olan Blockchain Talks'un dördüncü bölümünün konu başlığı: "2023'te Web3 yatırım dünyasını neler bekliyor?"
Blockchain Talks: 2023'te Web3 yatırım dünyasını neler bekliyor?

Blockchain Talks canlı yayın serimizin üçüncü bölümünde "Merkeziyetsiz dünyada dijital kimlik: Veri gizliliğini koruyarak Web'de kişiselleştirme mümkün mü?" sorusunu yanıtlamıştık. Canlı yayın serimizin dördüncü bölümü ise 18 Ocak Çarşamba günü saat 11.00'de gerçekleşecek.

Blockchain Talks'un dördüncü bölümünde "2023'te Web3 yatırım dünyasını neler bekliyor?" sorusunu yanıtlayacağız. Web3 yatırımlarını alanında uzman isimler ile birlikte canlı yayınımızda derinlemesine konuşacağız.

Konuşmacıları arasında Paribu Ventures direktörü Utku Dördüncü, IOSG Ventures Managing Director Gökhan Er 'in yer aldığı serimizin dördüncü canlı yayını Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Web3'ün popülerliğinin artması ile birlikte bu alanda hizmet veren girişimlere yapılan yatırımlarda da önemli bir artış yaşandığını ve Web3 yatırımları konusunda söz sahibi olmak isteyen Paribu'nun geçtiğimiz Ocak ayında Paribu Ventures'ı duyurduğunu da hatırlatalım. 

Canlı yayınımızda Web3 odaklı yatırımlar ve web3 adaptasyonunda yaşanabilecek kırılımlar ile ilgili pek çok önemli detayı bulabilirsiniz. 18 Ocak Çarşamba günü saat 11.00'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.