HPE, açık kaynak teknolojisine dayalı yazılım sunan Pachyderm'i satın aldı

HPE, bu satın alma ile yeniden üretilebilir yapay zeka ile ölçekte yapay zeka yeteneklerini genişletmek istediğini belirtti. Anlaşmanın şartlarına ve satın alma fiyatına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 
HPE, açık kaynak teknolojisine dayalı yazılım sunan Pachyderm'i satın aldı

Hewlett Packard Enterprise (HPE), açık kaynak teknolojisine dayalı yazılım sunan bir girişim olan Pachyderm'i satın aldığını açıkladı. Şirket, bu satın alma ile yeniden üretilebilir yapay zeka ile ölçekte yapay zeka yeteneklerini genişletmek istediğini belirtti. Ancak, anlaşmanın şartlarına ve satın alma fiyatına dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 

Pachyderm'in yazılımı, şimdilik mevcut ve yeni müşterilerin kullanımına açık olmaya devam edecek. HPE, işlemin herhangi bir düzenleyici onaya tabi olmadığının ve muhtemelen bu ay içinde kapanacağının altını çizdi. 

San Francisco merkezli Pachyderm, 2014 yılında kuruldu ve bugüne kadar 28 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, makine öğrenimi işlemleri iş akışlarını etkinleştirmek için kullanılan veri hatları için açık kaynak tabanlı bir teknoloji geliştiriyor. Pachyderm ile kullanıcılar, yapay zeka için optimize edilecek şekilde kaynak verilerin nasıl manipüle edilmesi ve yapılandırılması gerektiğine ilişkin veri dönüşümünü de tanımlayabiliyor. Pachyderm, kurumsal ölçekte makine öğrenimi ve yapay zeka projelerinin oluşturulması ve yönetilmesi için araçlar sunuyor.

Pachyderm teknolojisi, işletmelerin yapay zeka uygulamaları oluşturmasına yardımcı olan bir uygulama paketi olan HPE Machine Learning Development sistemine entegre edilecek şekilde ayarlandı. HPE, kullanıcıların hızla geliştirme, yineleme ve yüksek ölçeklendirme yapmalarını sağlayan makine öğrenimi yazılımı HPE Machine Learning Development'ı 2021'de Determined AI'ın satın alınmasıyla hayata geçirmişti.

Pachyderm'in yazılımının, HPE'nin mevcut bilgi işlem ve yapay zeka yazılım çözümleriyle entegre edilebileceğini hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.