Tıbbi beslenme tedavisine odaklanan ModifyHealth 10 milyon dolar yatırım aldı

2018 yılında ABD'de kurulan ModifyHealth, George Pratt tarafından faaliyete geçirildi. Tip 2 diyabet, hipertansiyon, böbrek hastalığı, obezite ve hassas bağırsak sendromuna odaklanıyor.
Tıbbi beslenme tedavisine odaklanan ModifyHealth 10 milyon dolar yatırım aldı

Tıbbi beslenme tedavisine odaklanan ModifyHealth 10 milyon dolar yatırım aldı. B Serisi yatırım turu, RC Capital liderliğinde yönetildi. Yatırım turuna Nashville Capital Network de katıldı. Yeni gelen yatırım, şirketin iş süreçlerini geliştirmek için kullanılacak. 

2018 yılında ABD'de kurulan ModifyHealth, George Pratt tarafından faaliyete geçirildi. Tip 2 diyabet, hipertansiyon, böbrek hastalığı, obezite ve hassas bağırsak sendromuna odaklanıyor. Tıbbi beslenme tedavisi hem kişinin ilaç ve insülin kullanımı ile uyumlu hem de sevdiği ve sevmediği yiyeceklere göre planlanmış bir beslenme olarak tanımlanıyor. Kişinin bulunduğu yere ve bulabileceği yiyeceklere göre online diyet hizmeti veriyor. 

Yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen kronik hastalıkların ilerlemesini önlemek, semptomlarını ve komplikasyonlarını en hafif düzeyde tutmak için hastalığa uygun beslenme planı uygulamak büyük önem taşıyor. Bu yüzden bu alana odaklanan şirketler yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Geçen Şubat ayında kronik hastalıklarla mücadele eden kişilerin bakımına odaklanan Omada Health 192 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Tur; aMoon, Perceptive Advisors, Wellington Management, Civilization Ventures'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Fidelity Management & Research Company tarafından yönetildi.

ABD merkezli şirket; Adrian James, Andrew DiMichele ve Sean Duffy tarafından faaliyete geçirildi. Omada; diyabet, hipertansiyon ve kas-iskelet sistemi hastalıklarına sahip kişilere kişiselleştirilmiş tedavi yöntemleri sunuyor. Kullanıcılara hastalık özelinde diyet, egzersiz, kan şekeri ölçümlerini takip etmelerine yardımcı oluyor. Hastalar ayrıca destek için sanal bakıma erişebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.