SPONSORLU

AssisTT’ten KOBİ ve start-up’lara yenilikçi çözüm

Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, büyüme yolculuğundaki firmalara destek olmak amacıyla Anahtar Teslim Sanal Santral Hizmeti projesini hayata geçirdi.
AssisTT’ten KOBİ ve start-up’lara yenilikçi çözüm

AssisTT bu yenilikçi modelle KOBİ, start-up ve çağrı yönetimi konusunda ihtiyacı değişkenlik gösteren kurumlara güvenilir bir santral altyapı sunarak destek olmayı hedefliyor.

Sunduğu teknolojik çözümlerle farklı sektörlerde birçok firmaya müşteri deneyimi hizmeti veren AssisTT, geliştirdiği Anahtar Teslim Sanal Santral modeli ile KOBİ’lerin, start-up’ların ve müşterilerinden aldığı çağrılar konusunda esnek büyüme yapısına sahip kurumların büyüme eğilimlerine katkı sunuyor.

Nimet Güventepe

Modelin detaylarından bahseden AssisTT İş Geliştirme ve Müşteri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Nimet Güventepe, “Kurulduğumuz 2007 yılından bugüne AssisTT olarak iş birliği yaptığımız markalarımıza; iletişim merkezi çözümleri, dijital servisler ve teknoloji çözümleri, müşteri deneyimi ve kalite çözümleri ile dış kaynak yönetimi kategorilerinde sektörlere özel çözümler sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini sağlamak için müşteriye dokunan tüm süreçlerde geleneksel alışkanlıkların çok ötesine geçerek hareket ediyoruz. ‘Geleceği şekillendiren çözümlerimizle müşteri deneyiminde referans noktası olmak’ vizyonumuz paralelinde değişen müşteri beklentilerini karşılamak adına müşteri deneyimini uçtan uca kurguluyor ve tüm temas noktalarına özel çözümler tasarlıyoruz. Anahtar Teslim Sanal Santral hizmetimizi de bu anlayışla hayata geçirdik. KOBİ’lerin, start-up’ların ve anlık çağrı alma konusunda ihtiyacı esneklik gösteren kurumların büyümelerine destek olmak amacıyla projemizi kurguladık. Hızlı entegre edilebilen paylaşımlı alt yapımız ile farklı ölçeklerdeki müşterilerimizin hızlı büyümelerine bu model ile destek olmak istiyoruz. Yeni santral altyapımız sayesinde firmalara sabit fiyat ve ihtiyaca göre ekibi büyütme/azaltma esnekliği imkânı sunmanın yanı sıra CRM, chatbot, çoklu kanal yönetimi, bilgi yönetimi platformu (Infobox), sosyal medya yönetimi, görüntülü görüşme, konuşma analitiği, yönetici gösterge paneli (dashboard) gibi katma değerli hizmetleri de opsiyonel olarak sunuyoruz” dedi.

Kurguladıkları yenilikçi modelle KOBİ, start-up ve kurumlara güvenilir bir santral altyapısı, esnek büyüme imkanı yanında kullanıcı bazlı, sabit altyapı fiyatlandırması gibi kolaylıklar sunduklarına değinen Güventepe sözlerine şöyle devam etti: “Modelimiz kapsamında teknoloji ürünleriyle hızlı entegrasyon kolaylığı ile birlikte deneyim asistanı ihtiyacına özel dakika bazlı ödeme seçenekleri de sağlıyoruz. Küçük ve orta ölçekli firmalar, modelimizden ihtiyaçlarına yönelik diledikleri paketlerden birini seçerek faydalanabiliyor. Yine ihtiyaca göre opsiyonel hizmetler de pakete eklenebiliyor. Ek olarak müşteri deneyimi asistanı ihtiyacı olan firmalara dakika bazlı, kullandığın kadar öde seçeneği ile maliyet optimizasyonu konusunda destek oluyoruz. Bu modelden faydalanmak isteyen şirketler ister anahtar teslim hizmet, isterlerse de özel projelerine göre çözümler alabiliyorlar. AsissTT, kurguladığı modelle bir yandan start-up’ların çağrı merkezi ihtiyacını karşılarken bir yandan da büyümelerine destek oluyor. Anahtar Teslim Sanal Santral Modeli’nin start-up’lara sunduğu katkıya da değinen Güventepe, “Modelimizde start-up’ların büyüme yolculuğunda müşteri temsilcisine ihtiyaç duymaları halinde ihtiyaçlarına göre kullandıkları kadar ödeme fırsatlarıyla yüksek kalemli giderlerin aksine esnek hizmet modelimizle maliyet optimizasyonu sunuyoruz. Bununla birlikte yurt dışına açılmak isteyen start-up’lara da yabancı dil desteği ile tek bir noktadan hizmet alma imkanı tanıyoruz. Bu sayede firmalar hem yurt içi hem de yurt dışına verdiği hizmetleri kesintisiz olarak sürdürebiliyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.