Müşteri yönetimi ve gelir artırma platformu Leadport, 25 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Leadport, ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı öncülüğünde melek yatırımcılarından 25 milyon TL değerleme üzerinden ilk tur yatırımını aldı.
Müşteri yönetimi ve gelir artırma platformu Leadport, 25 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Dijital kanallardan gelen potansiyel müşterilerin (lead’lerin) en verimli şekilde yönetilerek, şirketlerin satışlarını artırmalarına ve büyümelerine yardımcı olmayı hedefleyen Leadport, ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı öncülüğünde melek yatırımcılarından 25 milyon TL değerleme üzerinden ilk tur yatırımını aldı.

Bilişim Vadisi teknoloji geliştirme merkezinde hayata geçirilen Leadport, “Altın Arama” özelliği sayesinde, müşteri adayı, ihtiyacını online olarak ilettiği anda, şirket yetkilisinin anında müşteriyle telefonda görüşmesini sağlıyor. Leadport mobil uygulaması, telefon görüşmeleri dahil olmak üzere tüm müşteri takip süreçlerini dijitalleştirerek, hem uzaktan çalışma ekiplerine kolaylık sağlıyor, hem de telefon görüşme kayıtlarının analizi sayesinde, başarılı sonuçlara nasıl ulaşıldığını net bir şekilde ortaya koyarak, satış analitiği ve veriye dayalı satışa ön ayak olarak şirketlerin gelirlerini artırmalarına, büyümelerine yardımcı oluyor.

Bu yatırım ile 2023 yılında Türkiye’de büyümeyi amaçladıklarını ifade eden Leadport Kurucusu Alper Barut, MVP test süreçlerinde, Leadport kullanan şirketlerin, potansiyel müşterilerden gelen satışlarını 6 kat artırdığını, Leadport’a yapılan yatırımın şirketlere 80 kat olarak geriye döndüğünü söyledi. Barut, şirketin gelecek hedefinde, hem yurt içinde hem de yurt dışında ölçeklenmek olduğunu açıkladı.

ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı Başkanı Mehmet Buldurgan ise Leadport’un, saniyeler içinde yetkili kişi ile potansiyel müşteriyi buluşturmasının çok önemli bir soruna çözüm sunduğunu paylaştı. Ayrıca, Eşarj firmasının da kurucu ortağı olan Alper Barut’un tecrübeli bir girişimci olmasının ve ilk girişimin çoğunluk hisselerinin Enerjisa Enerji tarafından satın alınmış olmasının yatırım kararlarında etkili olduğunu ifade etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.