Startupfon'un 2022 yılında neler yaptığını Gülsüm Çıracı ile konuştuk

Yatırımcılar ile 2022 yılını konuştuğumuz röportaj serimize devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Startupfon’un General Partner’ı Gülsüm Çıracı.

Bora Koçyiğit ile WePlay Ventures'ın gelecek planlarını konuştuğumuz röportajımızı geçtiğimiz haftalarda sizlere paylaşmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını konuştuğumuz röportaj serimize devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Startupfon’un General Partner’ı Gülsüm Çıracı.

Hatırlatmak gerekirse Gülsüm Çıracı ile Startupfon’u ve kitle fonlamanın detaylarını ilk olarak 2019 yılında konuşmuştuk. Yeni röportajımızda ise Startupfon’un bugüne kadar neler yaptığı, 2022 yılında gerçekleştirdiği yatırımları ve 2023 yılı ile ilgili planlarını bulabilirsiniz. 

Gülsüm Çıracı tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre 2022 yılı içinde toplamda 10 yatırım gerçekleştiren Startupfon, portföyündeki girişim sayısını ise 14'e çıkarmış oldu. Startupfon'un portföyünde Colendi, Hoopt, Artifica, Easycep, Atlas Space, Kunduz, Buy Buddy, Scoutium, EKOS, Neol, Delivers.AI, hedge ve Hirize gibi önemli girişimler yer alıyor.

Yeni bir girişim sermayesi yatırım fonu ile karşımıza çıkacaklarını da paylaşan Çıracı, yeni fonlarının Türkiye odağında olacağını ve tohum öncesi yatırımlara odaklanacağını da aktardı. Gülsüm Çıracı ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Startupfon ile ilgili tüm detayları ve şirketin 2023 planlarını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.