WePlay Ventures'ın gelecek planlarını Bora Koçyiğit ile konuştuk

Son 2 yıldır oyun alanında yaptığı yatırımlara devam eden WePlay Ventures'ın 2022 yılında neler yaptığını WePlay Ventures yönetim kurulu başkanı Bora Koçyiğit ile konuştuk. 

Ata Uzunhasan ile GBA'nın 2022 yılını değerlendirdiğimiz röportajımızı geçtiğimiz günlerle sizlere paylaşmıştık. Yatırımcılar ile 2022 yılını konuştuğumuz röportaj serimize devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise WePlay Ventures ve Bora Koçyiğit.

Erken aşama oyun girişimlerine odaklanan bir yatırım şirketi olarak karşımıza çıkan WePlay Ventures'ı ilk olarak 2020 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Son 2 yıldır oyun alanında yaptığı yatırımlara devam eden WePlay Ventures'ın 2022 yılında neler yaptığını WePlay Ventures yönetim kurulu başkanı Bora Koçyiğit ile konuştuk. 

En son çocuklar için yetenek bazlı oyunlar geliştiren njoyKidz girişimine yatırım yapan WePlay Ventures, Bora Koçyiğit tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre bugüne kadar 15 yatırım yaptı.

Yatırım yapılan 15 oyun stüdyosunun haricinde 20 oyun stüdyosuna yatırım yapma kararı aldıklarını da paylaşan Koçyiğit, 2022 yılında oyun stüdyolarının fon ihtiyaçlarının arttığını da dile getirdi. 2023 yılının çok heyecanla bekledikleri bir yıl olduğunun altını çizen Koçyiğit, kısa süre içinde yeni yatırımlarını duyuracaklarını da paylaştı.

2023 yılının WePlay Ventures'ın operasyonlarını genişlettiği ve Türkiye dışına çıkacağı bir yıl olacağını da sözlerine ekleyen Koçyiğit, 2023 bittiğinde yaklaşık 14 ülkede ofislerinin olacağını da iletti. Röportajımız içinde WePlay Ventures'ın 2022 yılında neler yaptığını ve 2023 yılı ile ilgili planlarını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.