Oyun girişimi Apphic Games, tohum yatırım aldı

Apphic Games tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Lima Ventures’tan tohum yatırım aldı.
Oyun girişimi Apphic Games, tohum yatırım aldı

2020 yılında Gazi Akyüz, Erdinç Gürbüz ve Yavuz Erdem tarafından kurulan Apphic Games'in WePlay Ventures’tan 1,4 milyon TL yatırım aldığını 2021 yılının Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Yerli bir mobil oyun girişimi olarak hizmet veren Apphic Games, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Apphic Games tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, Lima Ventures’tan tohum yatırım aldı. Son 1 yıldır Deadly Broadcast adlı Co-op korku ve Revenge of Akuras adlı Casual Beat’em up oyunları üzerinde çalışmalarını sürdüren Apphic Games, aldığı yatırımı oyunların pazarlama süreçlerinde kullanacak.

20 Ocak tarihinde Steam’de yayınlanacak olan Deadly Broadcast, terkedilmiş ve ürkütücü mekanları kamera ve ekipmanlarıyla ziyaret eden bir grup fenomeni canlandırdığımız bir tür korku ve hayatta kalma oyunu olarak ön plana çıkıyor. Beat 'em up türünde bir mobil oyun olan Revenge of Akuras ise ilerleyen dönemlerde Google Play ve App Store'da yayınlanacak.

2023 yılı ile birlikte oyun sektöründeki yatırımlarını hızlandıran ve gün geçtikçe yeni yatırımlarını duyuran Lima Ventures’ın şirketlerine tohum yatırımı yapmasının haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Apphic Games yönetim kurulu başkanı Gazi Akyüz, Lima Ventures’ın desteklerini arkalarına alarak projelerinin global oyun pazarında pazarlama ve satış süreçlerine yoğunlaşacaklarını da aktardı.

Lima Ventures olarak oyun dikeyindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Lima Ventures yönetici ortağı ve kurucusu Ahmet Argun, Apphic Games’in ekibiyle, sahip olduğu tecrübeyle ve farklı tarzlarda oyun sektörüne yaptığı özgün katkılarla kısa sürede geniş kitlelere ulaşacağına emin olduklarını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.