Hepsiburada'nın ödeme sistemi Hepsipay, 10 milyon kullanıcıya ulaştı

6 yılı aşkın süredir aktif bir şekilde hizmet vermeye devam eden Hepsipay, 10 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. 
Hepsiburada'nın ödeme sistemi Hepsipay, 10 milyon kullanıcıya ulaştı

Hepsiburada'nın yeni nesil ödeme sistemi olarak karşımıza çıkan Hepsipay'i ilk olarak 2016 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. 6 yılı aşkın süredir aktif bir şekilde hizmet vermeye devam eden Hepsipay, 10 milyon kullanıcıya ulaştığını duyurdu. 

Hemen Al Sonra Öde, tek tıkla ödeme yapma, iptal ve iadelerde hızlı ücret iadesi ve Hepsipay Papel gibi avantajlar ön plana çıkan Hepsipay, kullanıcılarına mevcut kredi veya banka kartlarından para transferi yapabilme ve kart kullanmaya gerek kalmadan banka hesaplarından da e-cüzdanlarına havale yapabilme gibi özellikler sunuyor.

Hatırlatmak gerekirse Hepsipay'in tüketicilere ihtiyaçlarına gecikmeden sahip olma fırsatı sunan Hemen Al Sonra Öde özelliği geçtiğimiz yılın Ocak ayında kullanıma sunulmuştu. Hepsiburada tarafından aktarılan bilgilere göre Hemen Al Sonra Öde özelliği 150 bini aşkın müşteri tarafından kullanıldı.

2022 yılının üçüncü çeyreğinde Hepsiburada platformundan yapılan toplam satışların yüzde 45’i ise Hepsipay aracılığıyla yapıldı. Hepsipay’in toplam işlem hacmi ise geçen yılın aynı çeyreğine göre 3,2 kat artış göstererek yaklaşık 4,7 milyar TL oldu.

Hepsipay üzerinden üçüncü çeyrekte en fazla harcama yapılan kategoriler ise sırasıyla mobil, teknoloji ve süpermarket kategorileri oldu. 2023’te de finansal teknolojilerin imkanlarını kullanıcılarının faydası için geliştirmeye ve alışveriş deneyimini uçtan uca kolaylaştırmaya devam edeceklerini belirten Hepsi Finansal CEO’su Erkin Aydın, yakın gelecekte ödeme çözümlerini Türkiye'nin önde gelen perakendecilerinin kullanımına sunmayı planladıklarını da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.