Twitter, tweet'ler, konular ve trendler arasındaki geçişi kolaylaştırıyor

Twitter yakında, önerilen ve takip edilen tweet'lerin, trendlerin, konuların ve daha fazlasını içeren farklı görünümlerin arasında geçiş yapılmasına izin verecek.
Twitter, tweet'ler, konular ve trendler arasındaki geçişi kolaylaştırıyor

Twitter, geçtiğimiz ayın sonlarına doğru tweet görüntüleme sayısı özelliğini yayına almıştı. Bu özellikle Twitter görüntüleme sayıları doğrudan gönderilerin sol alt kısmında gösterilmeye başlandı. Şirket, şimdi de yeni bir özelliği hayata geçireceğini duyurdu. Elon Musk tarafından paylaşılan bir tweet'e göre Twitter yakında, önerilen ve takip edilen tweet'lerin, trendlerin, konuların ve daha fazlasını içeren farklı görünümlerin arasında geçiş yapılmasına izin verecek.

Musk, "Ocak ayında, önerilen ve takip edilen tweet'ler, trendler, konular vb. arasında geçiş yapmak için yana kaydırmaya izin veren yeni Twitter navigasyonu geliyor. O zamana kadar, geçiş yapmak için ana ekranın sağ üst tarafındaki yıldız simgesine dokunun" dedi.

Platform, halihazırda kullanıcıların ekranın sağ üst köşesindeki yıldız simgesine dokunarak en son tweet'leri sırayla gösteren kronolojik bir zaman çizelgesi ile önerilen tweet'leri gösteren Ana Sayfa zaman çizelgesi arasında geçiş yapmasına izin veriyor. Bahsi geçen yeni özellik ise ekstra görünümler ekleyerek ve kaydırma yoluyla bunlara erişimi kolaylaştıracak gibi duruyor. Takip edilen kişilerin tweet’lerinin kronolojik sırayla zaman çizelgesi arasında geçiş yapmayı mümkün olduğunca kolaylaştırmak, birçok Twitter kullanıcısının özlediği bir özellikti.

Birçok Twitter kullanıcısı tarafından beğenilen bu özelliğin herkes için tam olarak ne zaman yayına alınacağı şu anda belirsiz. Ancak Musk'ın söylediklerinde bir değişiklik olmazsa bu ay içinde bu özelliğe kavuşabiliriz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.