VR başlıklarıyla uyumlu, dikkat çeken 4 farklı oyun

Sanal gerçeklik oyunlarının yıldızı parlamaya devam ederken, VR başlıkları ile severek oynayabileceğiniz 4 oyunu listeledik. 
VR başlıklarıyla uyumlu, dikkat çeken 4 farklı oyun

Sanal gerçeklik oyunlarına gösterilen ilgi her geçen gün artış gösteriyor. ABD, Birleşik Krallık, Çin ve Japonya'daki kullanıcılar ile yapılan anketlere göre sanal gerçeklik kullanıcılarının yüzde 72'si sanal gerçeklik gözlükleri ile oyun oynuyor. Hatta sanal gerçeklik oyunlarının, 2024 yılında 3,2 milyar dolar gelir elde etmesi bekleniyor.  Sanal gerçeklik oyunlarının yıldızı parlamaya devam ederken, VR başlıkları ile severek oynayabileceğiniz 4 oyunu listeledik. 

Superhot VR

Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Rift, HTC Vive Pro, HTC Vive Pro 2 ve PlayStation VR ile uyumlu Superhot, zamanın yalnızca siz hareket ettiğinizde hareket ettiği birinci şahıs nişancı (FPS) oyunu. Bilmeyenler için Superhot VR'ın, Superhot ekibi ve Oculus'un ortak çalışması neticesinde hayata geçtiğini belirtelim. Normalde 24.99 dolardan kullanıcılara sunulan oyun, şu anda yüzde 40 indirimle 14.99 dolara kullanıcılarla buluşuyor. 

Rez: Infinite

BAFTA (Britanya Film ve Televizyon Sanatları Akademisi) ödüllerine aday gösterilen Rez: Infinite, Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Rift, HTC Vive Pro, HTC Vive Pro 2 ve PlayStation VR ile uyumlu. tekno müziği eşsiz görsel bir şölenle buluşturan Rez: Infinite, özellikle sanal gerçeklik başlıklarında deneyimlendiğinde oyuncuları bambaşka bir evrene taşıyor. Oyun, 20 dolar'dan başlayan fiyatlarla tüketicilerin ilgisine sunuluyor. 

Tetris Effect: Connected

Bir zamanlar hepimizin kalbinde yer eden Tetris, bir süredir Tetris Effect sürümü ile gündemde.  Tetris Effect'in VR versiyonu ise Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Rift, HTC Vive Pro, HTC Vive Pro 2 ve PlayStation VR ile uyumlu. Her ne kadar Tetris Effect'i oynamak için sanal gerçekliğe ihtiyaç duyulmuyor olsa da; oyunun sanal gerçek versiyonunun, canlı renkler ve akıcı müziklerle oyuncuların aklını çeldiği kesin. Oyun, 30 dolar fiyat etiketiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Beat Saber

Zamanında Guitar Hero'yu sevdiyseniz, Beat Saber'ın da sizi etkisi altına alacağını söyleyebiliriz. Meta Quest, Meta Quest 2, Meta Rift, HTC Vive Pro, HTC Vive Pro 2 ve PlayStation VR uyumlu olan Beat Saber, oyun içinde sunduğu paketlerde Skrillex ve Billie Eilish gibi sanatçıların müziklerine de yer veriyor. Oyuna kendi müziklerinizi de eklemeniz mümkün.Oyun, 30 dolardan satışa sunuluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.