Keiretsu Forum Türkiye, 2022 yılını 20 milyon TL yatırımla kapattı

Keiretsu Forum Türkiye'nin 2022 yılında yatırım yaptığı girişimler arasında Bim Made, Riskoptima, Power Dev, Teklifim Gelsin, Insumo, Remotify, Holovit, Pazardan, Umuro Games, Popile ve MYTH yer alıyor.
Keiretsu Forum Türkiye, 2022 yılını 20 milyon TL yatırımla kapattı

Ülkemizin girişim ve yatırım ekosistemindeki en önemli oyuncuları arasında yer alan Keiretsu Forum Türkiye'nin yatırımlarını geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü & Keiretsu Forum Londra Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Eren, Keiretsu Forum ile ilgili güncel bilgileri paylaştı.

Şu ana kadar dünyadaki üyeleriyle toplam 1,5 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Eren, Türkiye ayağında ise 85 girişime 150 milyon TL'den fazla yatırım yaptıklarını paylaştı. Geçtiğimiz iki yılı 41 yatırımla kapattıklarını da aktaran Eren tarafından paylaşılan bilgilere göre Keiretsu Forum Türkiye, 2022 yılında 11 girişime yatırım yaptı.

Keiretsu Forum Türkiye'nin 2022 yılında gerçekleştirdiği yatırım tutarı ise 20 milyon TL. Keiretsu Forum Türkiye'nin 2022 yılında yatırım yaptığı girişimler arasında ise Bim Made, Riskoptima, Power Dev, Teklifim Gelsin, Insumo, Remotify, Holovit, Pazardan, Umuro Games, Popile ve MYTH yer alıyor.

Hatırlatmak gerekirse yapay zeka destekli tasarım aracı MYTH'in Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 2,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını dün sizlere aktarmıştık. Türkiye’yi girişim konusunda hem girişimci hem de yatırımcı anlamında süper güç olarak gördüğünü belirten Eren, 2023 yılında 1,5 milyar doları göreceğimizi ve unicorn beklediklerini paylaştı.

Türkiye girişimcilik ekosisteminin bulunduğu ligden bir üst seviyeye yükseldiğini de sözlerine ekleyen Eren, artık oyun girişimlerimiz ve unicornlarımızla İngiltere, İsrail ve Fransa gibi ülkelerle başa baş gittiğimizi de belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.