Togg ve Migros, araç içi alışveriş deneyimi için iş birliğine gitti

Togg ve Migros arasında gerçekleşen iş birliği ile birlikte ülkemizin en önemli market zincirleri arasında yer alan Migros'sun mobil uygulaması Togg Akıllı Cihaz içinde yer alacak.
Togg ve Migros, araç içi alışveriş deneyimi için iş birliğine gitti

Togg ürün ve hizmetlerinin BlindLook iş birliği ile görme engelli kullanıcılar için erişilebilir olacağını geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce ilk aracını deneyimlediğimiz ve üretim kampüsünü gezdiğimiz Togg, ülkemizin önemli markaları ile iş birliğine gitmeye devam ediyor.

Togg ve Migros, kullanıcılara başarılı bir deneyim sunmak için niyet mektubu imzaladığını duyurdu. Togg ve Migros arasında gerçekleşen iş birliği ile birlikte Migros'sun mobil uygulaması, Togg Akıllı Cihaz içinde yer alacak.

Migros mobil uygulamasının Togg Akıllı Cihaz içinde yer almasının haricinde Togg Akıllı Cihaz’a Migros siparişlerinin teslimatı gibi hizmetlerin iş birliği kapsamında gerçekleştireceğini de ekleyelim. Söz konusu iş birliği ile ilerleyen dönemlerde yeni nesil iş modelleri de geliştirilecek.

Sektöründe her zaman yenilikleri hayata geçiren Migros ile iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, Togg’u tamamen kullanıcı odaklı bir yaklaşımla oluşturduklarını sözlerine ekledi. Migros ile imzaladıkları niyet mektubu ile de kullanıcıların hem Togg’un hem de Migros’un hizmetlerinden yararlanabileceklerini dile getiren Karakaş, aynı zamanda Migros ile yeni nesil iş modellerinin geliştirilmesi konusunda da birlikte çalışacaklarını paylaştı.

Migros olarak, öncülük ettikleri perakende sektöründeki tecrübeleri ve yenilikçi vizyonları ile tüketicilerin yaşamlarına hız ve kolaylık katan inovatif çözümler geliştirdiklerini belirten Migros Ticaret A.Ş. İcra Başkanı Özgür Tort, Türkiye’nin gurur projesi Togg ile birlikte alışveriş deneyimini yeni boyuta taşıyan benzersiz bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.