Dijital istihbarat ürünleri geliştiren CatchProbe, Applied Value Group'tan yatırım aldı

CatchProbe tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, yönetim danışmanlığı ve sosyal sorumluluk projeleri alanlarında faaliyet gösteren Applied Value Group'tan yatırım aldı. 
Dijital istihbarat ürünleri geliştiren CatchProbe, Applied Value Group'tan yatırım aldı

Yeni nesil bütünleşik dijital istihbarat ürünü geliştiren bir girişim olarak hizmet veren CatchProbe Intelligence Technologies Corporation (CatchProbe Incorp.), yeni bir yatırım aldığını duyurdu. CatchProbe tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, yönetim danışmanlığı ve sosyal sorumluluk projeleri alanlarında faaliyet gösteren Applied Value Group'tan yatırım aldı. 

CatchProbe ve Applied Value Group arasında gerçekleşen yatırım anlaşmasının finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. 30'dan fazla ülkede faaliyet gösteren ve bünyesinde 50’yi aşkın şirket bulunan Applied Value Group, CatchProbe ile yatırım yaptığı şirket sayısını da 5'e çıkarmış oldu.

Türk mühendis ve girişimci Batuhan Tosun tarafından 2017 yılında San Francisco'da kurulan CatchProbe, siber istihbarat ürünlerindeki yanlış bilgilendirmeyi ortadan kaldıran, eskiden askeri alanda kullanılan ancak pandemiyle beraber kurumsal firmaların da ihtiyaç duyduğu "webint" ihtiyacını karşılayan bir çözüm sunuyor.

CatchProbe, açık kaynak istihbaratlarını birleştiren ve yapay zeka temelli akıllı tuzak sistemlerini de içinde barındıran, bütünleşik merkezi dijital istihbarat çözümü olarak kullanıcılara sunulmuş durumda. 

CatchProbe'un özellik ve modülleriyle dünyanın ilk yapay zeka destekli merkezi ve otonom eyleme geçirilebilir dijital istihbarat platformu olduğunu belirten CatchProbe kurucusu Batuhan Tosun, PreSeed aşamasındaki yatırım süreçlerine devam ettiklerini ve 2027 yılında ise New York'ta borsaya açılmayı hedeflediklerini paylaştı.

Türkiye’deki faaliyetlerine hızlı bir şekilde devam ettiklerini belirten Applied Value Group Türkiye CEO’su Reyhan Baylan, başta kurucu Batuhan Tosun olmak üzere tüm ekibe olan inançlarının tam olduğunu ve Tosun’un genç yaşında birçok büyük başarıya imza atmış mükemmeliyetçi yapısı ve çalışma etiği ile CatchProbe'u çok iyi yerlere taşıyacağından emin olduklarını dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.