Yeni yılda sağlık teknolojileri sektöründe ön plana çıkacak trendler

Yeni yıla sayılı günler kala sağlık teknolojileri sektörünün 2023'te nasıl şekilleneceğine dair beklentilerin ne olduğu konuşulmaya ve sektöre dair tahminler ortaya konulmaya başlandı.
Yeni yılda sağlık teknolojileri sektöründe ön plana çıkacak trendler

Covid-19 pandemisi başladığından beri teknoloji dünyasının en çok konuşulan konuları arasında sağlık girişimleri ve bu girişimlere yapılan yatırımlar var. Yeni yıla sayılı günler kala bu sektörün 2023'te nasıl şekilleneceğine dair beklentilerin ne olduğu konuşulmaya ve sektöre dair tahminler ortaya konulmaya başlandı. Yeni yılın özellikle sağlık sektöründe çığır açan keşifler ve yeniliklerle daha da güçleneceği düşünülüyor. Temel tıbbi teknolojik trendlerin kendi içinde değişecek ve dönüşeceği belirtiliyor. 

Dijital sağlık sektörü özellikle ABD'de oldukça geniş yer buldu. Hatta sektörün sadece bu ülkede 2026 yılına kadar 6 trilyon dolara kadar çıkması bekleniyor. Yukarıda da belirtildiği gibi son dönemin en çok konuşulan konusunu 2023'te hangi trendler nasıl etkileyecek?

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.