Twitter Blue kullanıcıları, Twitter'da 60 dakikalık videolar paylaşabilecek

Kullanıcılar yaklaşık 60 dakika uzunluğunda 2 GB'lık 1080 p çözünürlüğe sahip videolar yayınlayabilecek.
Twitter Blue kullanıcıları, Twitter'da 60 dakikalık videolar paylaşabilecek

Twitter Blue kullanıcıları Twitter'da 60 dakikalık uzun formatta videolar paylaşabilecek. Elon Musk'ın ilk olarak Kasım başında bahsettiği bu yeni özellik, bugünden itibaren Twitter Blue kullanıcılarının ilgisine sunuluyor. 

Twitter Blue'nun yardım merkezinde yazan bilgilere göre, kullanıcılar yaklaşık 60 dakika uzunluğunda 2 GB'lık 1080 p çözünürlüğe sahip videolar yayınlayabilecek. Kullanıcıların şu an için yalnızca web sürümünde bu özellikten faydalanabildiğini belirtelim. 

Bu değişiklikten önce Twitter Blue aboneleri, 512MB limiti ile 1080p çözünürlüğe sahip 10 dakikalık videoları platforma yükleyebiliyordu. Eğer iOS veya Android'den yükleme yapıyorsanız, bu sınırın hâlâ geçerli olduğunu belirtmekte fayda var. 

Son olarak Twitter'ın kullanıcıların internet hızına bağlı olarak dağıtımı kolaylaştırmak adına video çözünürlüğünü düşürebileceğini belirtiyor. Twitter, platformunda uzun formatta videolara yer vererek, sosyal ağların video özellikleri odağında son yıllarda giderek artan rekabetinde boy göstermeye başlayabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.