Netflix, Nike Training Club derslerini yayınlamaya başlıyor

Tudum web sitesi üzerinden açıklamalarda bulunan Netflix, Nike ile iş birliği gerçekleştirdiğini ve Nike Training Club derslerini platform üzerinden yayınlanacağını duyurdu.
Netflix, Nike Training Club derslerini yayınlamaya başlıyor

Günümüzün en popüler dijital yayın servisleri arasında yer alan Netflix'in, Netflix Games markası ile birlikte oyun dünyasına resmen giriş yaptığını geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. 1 yılı aşkın süredir oyunlar ile ilgili önemli çalışmalar yapan Netflix, kataloğunu çeşitlendirmeye devam etmek istiyor.

Tudum web sitesi üzerinden açıklamalarda bulunan Netflix, Nike ile iş birliği gerçekleştirdiğini ve Nike Training Club derslerini platform üzerinden yayınlanacağını duyurdu. Netflix tarafından aktarılan bilgilere göre Nike Training Club dersleri 30 Aralık tarihinde Netflix platformuna eklenecek.

Online spor derslerinin özellikle pandemi ile birlikte önemli bir popülerliğe ulaştığını da hatırlatalım. Hem ülkemizde hem de yurt dışında bu alan özelinde hizmet sunan pek çok firma bulunuyor. Nike Training Club da bu alanda hizmet veren en popüler uygulamaların başında yer alıyor.

Edindiğimiz bilgilere göre toplamda 30 saatlik Nike Training Club içeriği Netflix kullanıcılarına sunulacak. Derslerin bir kısmı 30 Aralık tarihinde kalan kısmı ise 2023 yılında platforma eklenecek. 30 saatlik içerik içinde toplamda 46 dersin yer alacağını da paylaşalım.

Nike Training Club dersleri toplamda 5 ana başlığa ayrılmış durumda. Bu başlıklar ise Kickstart Fitness with the Basics (13 bölüm), Two Weeks to a Stronger Core (7 bölüm), Fall in Love with Vinyasa Yoga (6 bölüm), HIT & Strength with Tara (14 bölüm) ve Feel-Good Fitness (6 bölüm).

Netflix yaptığı iş birlikleri ile birlikte platformundaki içerikleri zenginleştirmeye devam ediyor. Netflix ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.