Tweet görüntüleme sayıları, doğrudan gönderilerin üzerinde yer alacak

Twitter yayına aldığı yeni güncelleme ile Twitter görüntüleme sayılarını doğrudan gönderilerin üzerinde göstermeye başladı.
Tweet görüntüleme sayıları, doğrudan gönderilerin üzerinde yer alacak

Twitter yayına aldığı yeni güncelleme ile tweet görüntüleme sayılarını doğrudan gönderilerin üzerinde göstermeye başladı. Elon Musk, ilk olarak 1 Aralık'ta tıpkı videolarda olduğu gibi gönderilerde de görüntülenme sayılarının kendini göstereceğini açıklamıştı. Bu açıklamanınüzerinden bir kaç hafta geçtikten sonra ise yine Elon Musk'ın attığı bir tweet ile söz konusu özelliğin bir kaç hafta içinde yayına alınacağı kesinleşmişti. 

Aslına bakarsanız uzun süredir hesabınız için Twitter analytics özelliği sayesinde görüntülenme sayılarına erişmeniz mümkün. Ancak bu yeni değişiklik, herhangi bir analiz butonuna basmadan görüntülenme sayılarını açıkça görmenizi sağlıyor. 

Şu an için kullanıcılar yalnızca kendi hesapları için görüntülenme sayılarına kolayca erişebiliyor. Ancak Elon Musk'ın "tıpkı videolarda olduğu gibi" ifadesini kullanması, akıllara yakın zamanda özelliğin başka hesaplar için de geçerli olabileceğini gösteriyor. 

Son dönemde yayına aldığı birbirinden farklı özellikler ve Twitter Blue karmaşasıyla gündeme gelen Twitter, görüntülenme sayılarına şeffaflık getirerek platformdaki yüksek etkileşim ve erişimi ön plana çıkarmaya çalışıyor olabilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.