Future Talks: Yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği [Canlı Yayın]

Bugün 11.00'de başlayacak olan Future Talks serimizin ilk canlı yayınında yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceğini alanında uzman isimler ile birlikte konuşacağız.

Webrazzi olarak Hepsiburada'nın katkılarıyla gerçekleştireceğimiz Future Talks isimli bir canlı yayın serisine başladığımızı ve 5 bölümden oluşacak olan serimizin ilk bölümünün konusunun ise "Yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceği" olacağını geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık.

Bugün saat 11.00'de başlayacak olan Future Talks serimizin ilk canlı yayınında yapay zeka ve otonom sistemlerin müşteriye katkıları ve geleceğini alanında uzman isimler ile birlikte konuşacağız.

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayınımızın konukları arasında ise Insider kurucu ortaklarından Arda Köterin ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Altan Çakır yer alacak.

Future Talks canlı yayın serimizin 4 bölümden oluşacağını ve odağına geleceğin teknolojilerini alacağını da hatırlatalım. Future Talks'un bir sonraki bölümü ile ilgili detayları önümüzdeki süreçte sizler aktaracağız. Saat 11.00'de görüşmek üzere. İyi seyirler!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.