Tech.eu Summit 2023'ün ilk 25 konuşmacısı belli oldu!

İkinci tur konuşmacılarımızla birlikte Tech.eu Summit 2023 konferansımızda yer alacak olan 25 konuşmacımız belli oldu. 
Tech.eu Summit 2023'ün ilk 25 konuşmacısı belli oldu!

Tech.eu Summit 2023'ün 24 Mayıs 2023 tarihinde yine Belçika'nın başkenti Brüksel'de gerçekleşeceğini ve etkinliğimizin ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Bugün ise ikinci tur konuşmacılarımızla birlikte Tech.eu Summit 2023 konferansımızda yer alacak olan 25 konuşmacımız kesinleşmiş oldu. 

Hatırlatmak gerekirse Tech.eu Summit 2022'de bizlerle birlikte olan konuşmacılar arasında Avrupa inovasyon, araştırma komisyonu yöneticisi Mariya Gabriel, Belçika başbakanı Alexander De Croo ve Wise kurucusu ve CEO'su Kristo Käärmann gibi önemli isimlerin yer aldığını da hatırlatalım.

Tech.eu Summit 2023 konferansımızda da yine alanında uzman isimler bizlere katılacak. Tech.eu Summit 2023'ün yeni konuşmacıları arasında Basecamp ve HEY kurucu ortağı David Heinemeier HanssonKry / Livi kurucu ortağı ve CEO'su Johannes Schildt, Crypto.com sürdürülebilirlik lideri Rosie Donachie, Avrupa İnovasyon Konseyi direktörü Jean-David Malo, Entrepreneur First partneri Coralie ChaufourTerra Quantum CEO'su Markus Pflitsch, Seedcamp marka, network ve portföy başkanı Natasha Lytton, Cottonwood Technology Fund ve Multiple Capital partneri Michael Jackson, Molten Ventures partneri Bindi Karia, Wellstreet partneri Caroline Farberger ve INZMO kurucusu ve CEO'su Meeri Savolainen bulunuyor.

Tech.eu Summit 2023 ilk tur konuşmacıları

Tech.eu Summit 2023'ün ilk 14 konuşmacısını Aralık ayının ilk günlerinde sizlerle paylaşmıştık. Hatırlatmak gerekirse ilk tur konuşmacılarımız arasında Breakthrough Energy Avrupa başkan yardımcısı Ann MettlerManna Drone Delivery kurucu ve CEO'su Bobby HealyCEW Communications kurucusu ve CEO'su Cathy WhiteIQM Quantum Computers kurucu ortağı ve CEO'su Dr. Jan GoetzNorthzone partneri Elena PantaziShares kurucu ortağı ve CPO'su Harjas Singh, Ark Kapital kurucu ortağı ve CPTO'su Henrik LandgrenHoxton Ventures partneri Hussein KanjiQover kurucu ortağı Jean-Charles VelgeMosa Meat CEO'su Maarten BoschWolt CEO'su Miki KuusiUnconventional Ventures general partneri Nora BaveyPlaid Avrupa müdürü Ripsy Bandourian ve LocalGlobe partneri Yvonne Bajela gibi önemli isimler yer alıyor.

Tech.eu Summit 2023'ün diğer konuşmacılarını ve etkinlik programını ise ilerleyen dönemlerde sizlere paylaşacağız. Dilerseniz Tech.eu Summit 2023 için buradan bilet alabilirsiniz. Geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlediğimiz Tech.eu Summit'te neler olduğu ile ilgili tüm detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. 24 Mayıs tarihinde Brüksel'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.