SPONSORLU

ÜNLÜ & Co’nun yeni dijital girişimi Piapiri’yi İlker Özten ile konuştuk

Geçtiğimiz günlerde lansmanını gerçekleştiren Piapiri'nin tüm detaylarını ÜNLÜ & Co Dijital Kanallar ve İş Geliştirme Direktörü İlker Özten ile birlikte konuştuk.

ÜNLÜ & Co'nun mobil yatırım uygulaması olarak karşımıza çıkan Piapiri'yi ilk olarak geçtiğimiz Ekim ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz günlerde lansmanını da gerçekleştiren Piapiri'nin tüm detaylarını ÜNLÜ & Co Dijital Kanallar ve İş Geliştirme Direktörü İlker Özten ile birlikte konuştuk.

Temelinde ÜNLÜ & Co'nun yeni fintech girişimi olan Piapiri ile şirket,  bugüne kadar nitelikli yatırımcılara verdiği hizmetleri çok daha geniş kitlelere sunarak finansal yatırımları demokratikleştirmeyi hedefliyor. Piapiri içinde araştırma ekibinin kısa vadeli alım / satım önerilerinden, uzun vadeli yatırım tavsiyelerine, günlük rapor ve analizlerden, videolar ve podcastlere kadar birçok değerli içerik ve bilgi yer alıyor.

Yatırım sepetleri, robotik alım-satım sinyalleri ve sektör uzmanlarından raporlar ile yatırım için dijital bir ekosistem sunmayı amaçlayan Piapiri, tasarım ve hazırlık aşamasının belirleyici temalarından biri olan kişiselleştirilebilir önyüz ile de müşterileri için özel bir yatırım danışmanına dönüşüyor. Piapiri uygulamasının hem iOS hem Android platformlarında yer aldığını da ekleyelim.

Hisse Senedi, VİOP, Varant, Yatırım Fonu, Kur/Parite ve Kripto Para verilerini tek ekranda anlık fiyatlarıyla ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunan Piapiri'de Tefas fonlarının tüm detaylarına ulaşılabiliyor ve bu fonları özelliklerine göre karşılaştırabiliyor. Dilerseniz Piapiri ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.