Teslimat yönetim platformu Carrtell, 50 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

KOBİ'lerin kargo ve teslimat sorunlarına çözüm üreten Carrtell, 4Minds Capital, Mustafa Yaşar ve Naci Kahraman liderliğinde 50 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.
Teslimat yönetim platformu Carrtell, 50 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

KOBİ'lerin kargo ve teslimat sorunlarına çözüm üreten Carrtell, 2022’deki ikinci yatırım turunu 50 milyon TL değerleme ile kapattı. 2022’deki son yatırım turunu 4Minds Capital, Mustafa Yaşar ve Naci Kahraman liderliğinde kapatan Carrtell, 2023 yılında kobilerin kargo ve teslimat konularında insan kaynağını minimum seviyeye düşürmeyi ve tüm KOBİ'lere teknolojik çözümler sunmayı planlıyor. Carrtell, bu yatırımla teknoloji ekibini ve teslimat alternatiflerini genişleteceğini duyurdu.

İlk ürününü 2020 yılının ağustos ayında çıkaran Carrtell, 2022 yılının haziran ayında piyasaya sürdüğü teslimat yönetim ürünüyle KOBİ'lerin geleneksel kargo şirketleriyle yaşadığı sorunlara çözümler üretiyor. Bugüne dek 200’den fazla marka tarafından kullanılan girişimin önümüzdeki yıllarda işletmelerin lojistik maliyetlerini yüzde 15 ila yüzde 20 arasında düşürmesi bekleniyor. 

Carrtell’in CEO’su ve kurucu ortağı Batuhan Tosunoğlu, teslimat yönetim ürününü 15 farklı sektörden 200’den fazla marka ile test ettiklerini; KOBİ'lerin lojistik ihtiyaçlarını derinlemesine anlamaya odaklandıklarını ve müşterilerinin kargo süreçlerindeki sorunlarına çözüm üreten yazılımlarını geliştirmeye devam ettiklerini açıkladı. 

Batuhan Tosunoğlu, son 6 ayda yaptıkları geliştirmeler ve stratejik ortaklıklar sayesinde yazılımı 81 ilde, çok farklı sektörlerde deneme fırsatı bulduklarını ve teslimat sorunlarını tamamen çözdüklerini söyledi. İşletmelerin, Carrtell sayesinde müşterilerine aynı gün teslimat, ertesi gün teslimat, standart teslimat, kapıdan iade alımı, kapıda ürün değişimi gibi farklı hizmetleri tek bir entegrasyonla sunabildiğini ve müşterilerinin ihtiyaçlarını eksiksiz şekilde karşıladığını belirtti.

Paylaşılan bilgilere göre geçtiğimiz nisan ayında kurulan Navlungo ortaklığı ile KOBİ'lerin mikro ihracattaki lojistik ihtiyaçlarını da karşılayan yazılım, 2023 yılında dünyanın 130 ülkesine teslimat seçeneklerini de hayata geçirecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.