Miniyol, kitle fonlama kampanyasını 10,2 milyon TL fon ile tamamladı

2022 içinde 80 binden fazla araç alternatifi ile 600’den fazla lokasyona ulaşan Miniyol, bugün edindiğimiz bilgilere göre kitle fonlama kampanyasını tamamladı.
Miniyol, kitle fonlama kampanyasını 10,2 milyon TL fon ile tamamladı

Online araç kiralama platformu Miniyol.com'un 2022'de öne çıkan verilerini geçtiğimiz günlerde sizlere aktarmıştık. 2022 içinde 80 binden fazla araç alternatifi ile 600’den fazla lokasyona ulaşan Miniyol, bugün edindiğimiz bilgilere göre kitle fonlama kampanyasını tamamladı.

8,5 milyon TL fona ulaşma hedefiyle 12 Aralık’ta Fonbulucu platformunda başlayan kampanya, Miniyol tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre 29 saat içinde tamamlandı. 8,5 milyon TL'lik fon hedefini aşan Miniyol, kampanya ile birlikte toplamda 10,2 milyon TL fon toplamayı başardı.

2020 yılında Biletall.com'un kurucuları ve yöneticileri tarafından Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde, KOSGEB AR-GE ve İnovasyon desteği ile kurulan Miniyol.com, şirket paylarının yüzde 12’sini yatırımcılara arz etti. 

Miniyol tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre ilk 17 ayda 11 milyon TL ciroya ulaşan girişim, 5. yılında ise yıllık 548 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Gelecek hedeflerinin gerçekleşebilmesi için yeni yatırımcı alma kararı verdiklerini belirten Miniyol.com kurucu ortağı Yaşar Çelik, hikayelerine ortak olan yeni yatırımlar ile büyüme ivmelerinin giderek artacağını dile getirdi. Çelik, fonun başarıya tamamlanması ile birlikte kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni ürünleri hizmete sunacaklarını da dile getirdi.

Mobilite çözümleri ile maliyetleri ve fiyatları düşürmeyi planladıklarını da aktaran Çelik, kullan-bırak araç kiralama hizmeti verecek olan Miniyol Express ve kişiden kişiye araç kiralama hizmeti verecek olan Miniyol Self ürünlerini uygulamaya koyacaklarını da aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.