Twitter, Blue for Business ile kurumsal şirketlere altın rozet sunacak

Twitter Blue aboneliğinin yeni özelliği olan Blue for Business kullanıma sunuldu. Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre Blue for Business'ı kullanan kurumsal şirketlerin Twitter hesaplarında altın renginde bir rozet yer alacak
Twitter, Blue for Business ile kurumsal şirketlere altın rozet sunacak

Mavi onay işareti de dahil olmak üzere yalnızca abonelere özel özelliklere erişim sunan Twitter Blue aboneliğinin tekrar kullanıma sunulacağını kısa süre önce sizlere aktarmıştık. Web ve Android üzerinden kayıtlar aylık 8 dolar, iOS üzerinden kayıtlar ise aylık 11 dolar abonelik ücretine sahip olan Twitter Blue, işletmeler için yeni bir özellik ile karşımıza çıktı. 

Casey Newton isimli bir gazeteci geçtiğimiz Kasım ayında Twitter'ın işletmeler için özel bir Twitter Blue aboneliği üzerinde çalıştığını paylaşmıştı. Newton'ın aktardığı bilgilere göre kurumsal şirketler, Twitter Blue aboneliği ile birlikte hem kendilerine hem de çalışanlarına rozetler satın alabilecek.

Bu haberin ortaya çıkmasından sadece bir ay sonra ise Twitter Blue aboneliğinin yeni özelliği olan Blue for Business kullanıma sunuldu. Adından da anlaşılabileceği üzere kurumsal şirketlere yönelik olarak hazırlanan Blue for Business, kurumsal şirketlerin hesaplarına farklı bir rozet eklenmesine olanak sağlıyor.

Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre Blue for Business'ı kullanan kurumsal şirketlerin Twitter hesaplarında altın renginde bir rozet yer alacak. Blue for Business özelliğinin şu an için test sürecinde olduğunu da paylaşalım. Blue for Business aboneliğinin fiyatı veya çalışanlar için rozet satın alma özelliğinin kullanıma sunulup sunulmayacağı konusunda ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Twitter'ın gelecekte farklı rozetler ile birlikte karşımıza çıkacağını da ekleyelim. Yaptığı açıklamalarda gri renginde rozetlerden de bahseden Twitter, ilerleyen dönemlerde devlet hesapları için gri bir rozeti kullanıma sunacağını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.