Carbon Health, Inofab Health ekibini bünyesine kattı

Eren Bali tarafından kurulan Carbon Health, Türkiye operasyonunu büyütmek amacıyla Inofab Health’i yüzde 100 hisse takası yoluyla devraldı.
Carbon Health, Inofab Health ekibini bünyesine kattı

Eren Bali tarafından kurulan Carbon Health, Türkiye operasyonunu büyütmek amacıyla Inofab Health’i yüzde 100 hisse takası yoluyla devraldı. Bu süreçte Inofab kurucuları Kerem Yaşar, Merthan Öztürk ve Inofab yatırımcıları hisselerini, ABD’de Carbon Health hisselerine dönüştürmüş oldu.

2015 yılında, kaliteli sağlık hizmetlerini herkes için daha erişilebilir hale getirmek amacıyla Eren Bali tarafından kurulan Carbon Health, 100’ün üzerinde kliniği ve dijital altyapısı ile ABD’de sağlık sektörünü dönüştürüyor. Online ve yüz yüze randevular, zihinsel sağlık hizmetleri ve acil bakım hizmetleri ile hastalarına kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmetleri sağlıyor. Carbon Health, ABD’de üst düzey ve yüksek maliyetli olmayan sağlık hizmeti sunuyor.

Ankara merkezli dijital sağlık girişimi Inofab Health'in, Carbon Health’in gelecekteki AR-GE çalışmalarında ve Türkiye’deki ekip büyümesinde önemli bir rol alacağı bizimle paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor. Sağlık teknolojileri alanında faaliyet gösteren Inofab, özellikle solunum sağlığı alanında yaptığı işlerle dikkat çekiyor. 

Carbon Health'in kurucusu Eren Bali, bu satın almadaki en yüksek önceliğin ekibi bünyelerine katmak olduğunu; Inofab ekibinin AR-GE kabiliyetleri ile Carbon Health’e büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Hatırlarsanız Re-Pie Portföy, Carbon Health’in yatırımcıları arasına dahil olmuştu. Re-Pie Portföy, bu yatırımı Inofab Health'teki 7,5 milyon dolarlık hissesini Carbon Health hisseleri ile swap ederek gerçekleştirmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.