Disney+, abonelik ücretlerine zam yaptı

Disney+ Türkiye üyeliği, yapılan zam kapsamında aylık abonelik 64,99 TL, yıllık abonelik ise 649,90 TL oldu. 
Disney+, abonelik ücretlerine zam yaptı

 Disney+'ın Türkiye pazarına Haziran ayında girdiğiniz sizlere aktarmıştık.  Disney+ abonelik ücretlerine zam yaptığını duyurdu. 

Disney+ Türkiye üyeliği, şimdiye kadar aylık 34,99, yıllık 349,90 TL fiyatlarıyla kullanıcıların ilgisine sunuluyordu. Yapılan zam kapsamında aylık abonelik 64,99 TL, yıllık abonelik ise 649,90 TL oldu. 

Disney+’ın sitesinde yer alan açıklamaya göre bu yeni fiyatlar 8 Aralık 2022 tarihinden itibaren üye olacak kullanıcılar için geçerli olacak. Bu tarihten önce kaydolan üyeler mevcut planlarını iptal etmedikleri veya mevcut planlarında değişiklik yapmadıkları sürece faturalarında herhangi bir değişiklikle karşılaşmayacak.

Disney+ çatısı altında Marvel, Disney, Star Wars, Pixar ve National Geographic yayıncıların içeriklerini izleyicilere sunan şirket, aynı zamanda yerel orijinal yapımlarıyla da Türkiye'deki izleyicilerin dikkatini çekti. 

Üçüncü çeyrekte 152.1 milyon global aboneye sahip olan Disney+, son çeyrekte bunun üzerine 12 milyon daha ekleyerek 164.2 milyon aboneye ulaştığını belirtti.

Disney'in tüm yayın hizmetleri Disney+, Hulu ve ESPN+, toplamda 235.7 milyon aboneye ulaştı. Beklentiler, 233.8 milyon iken Disney bu beklentileri aşmış oldu. Hatırlarsanız Netflix de 3. çeyrekte 223 milyon aboneye ulaşmıştı. Yani Disney'in tüm platformlarının toplamı Netflix'i geride bırakmış oldu. Abonelik ücretlerdeki zamlar, Disney+'ın Türkiye pazarındaki rekabetini etkileyebilir. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.