SPONSORLU

DevFest İstanbul, 11 Aralık Pazar günü UNIQ İSTANBUL'da konuklarını bekliyor

GDG İstanbul ekibi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen köklü etkinliğin hazırlıkları devam ederken, merak edilen DevFest İstanbul 2022 ‘un içeriği hakkında bilgiler paylaşılmaya başladı.
DevFest İstanbul, 11 Aralık Pazar günü UNIQ İSTANBUL'da konuklarını bekliyor

Google Developer Groups(Google Geliştirici Grupları) 100 ülkede 555 şehirde aktif olarak görev yapan geliştirici topluluğudur. Dünyanın her yerinde şubeleri ve gönüllü üyeleri olan bu topluluk, bulunduğu şehirlerde DevFest konferansları ve etkinlikleri düzenleyerek teknoloji meraklılarına bilgi, etkinlik, teknoloji gibi birçok imkan sağlıyor. GDG İstanbul, 2009 yılından bu yana ülkemizde bu oluşumun önemli temsilcilerinden biri.

GDG DevFest İstanbul, her yıl edinilen tecrübeler ile beraber sağlam temeller atılarak ilerleyen, giderek büyüyen öncü aynı zamanda yenilikçi bir etkinlik olma yolunda ilerlemeye bu yılda kaldığı yerden devam ediyor. Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen GDG DevFest İstanbul 2022 ise 11 Aralık Pazar günü UNIQ Hall’de gerçekleşecek. 4 farklı sahnede paralel oturumlar halinde 40’dan fazla yerli ve yabancı konuşmacı Mobil, Web, Cloud, Machine Learning, AI gibi pek çok farklı alanda bilgi birikimlerini aktarmak ve tecrübelerini paylaşmak için yerlerini alacak.

Katılımcılar, bu aktarımlardan kendilerini geliştirme fırsatı bulabilecekleri gibi, fuaye alanında birçok firma ile bir araya gelip hem en yeni teknolojileri deneyimleyebilecek hem de farklı insanlarla tanışarak keyifli bir gün geçirebilecekler. 1500’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapması beklenilen etkinlik, büyük bir etkileşim ağı oluşturmayı hedefliyor.

Webrazzi olarak biz de DevFest İstanbul'un Basın Sponsorları arasında yer alarak etkinliği destekliyoruz. 

Bazı Rockstar konuşmacılar:

Lemi Orhan Ergin, Selin Tunç, Yusuf Sarıgöz, Mark Stephens, Elif Bilgin, Resul Caner Yıldırım, Damian Burke, Fatih Kadir Akın, Barış Yesugey.

Kalan tüm konuşmacılar ve etkinlik programının detayları için https://devfest.istanbul/schedule/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yıl etkinliğe destek veren sponsorlar arasında:

General Sponsors

Google ve Google Cloud

Gold Sponsors

Commencis ve LyreBird Studio

Silver Sponsors

Altogic, IDR Solutions, Huawei, Pixery, Delivery Hero Tech Hub ve Teknasyon

Bronze Sponsors

adesso, Appcircle, FinagoTech, Halkbank ve Swan

Community Sponsors

JetBrains, Kotlin İstanbul, Devnot, Vorfex, Kekod, Bilim Kahramanları Derneği, IEEE Marmara Üniversitesi 

Transportation Sponsor

Zipcar

Press Sponsors

Technopat, indir.com, Webrazzi

Template Creator

GDG Lviv

DevFest İstanbul‘a katılma fırsatını kaçırmamak için biletinizi https://www.biletix.com/etkinlik/1DEV0/ISTANBUL/tr üzerinden alabilirsiniz.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak için DevFest İstanbul’un Resmi Web Sitesi:https://devfest.istanbul/ adresini takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.