SAF Nutrition, 15 milyon dolar değerleme üzerinden 750 bin dolar yatırım aldı

SAF Nutrition'ın 750 bin dolarlık yatırım turuna melek yatırımcılar Belis Üstünel, Şule Zorlu, Özge Yürür ve Ömer Üstünel katıldı.
SAF Nutrition, 15 milyon dolar değerleme üzerinden 750 bin dolar yatırım aldı

Bitkisel bazlı organik gıda üreticisi olarak hizmet veren SAF Nutrition'ın 5 milyon dolar değerleme üzerinden 350 bin dolar yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre SAF Nutrition, aradan geçen 1 yılın ardından yeni bir yatırım daha aldı.

SAF Nutrition tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, seri A öncesi köprü yatırım turunda 750 bin dolar yatırım aldı. Söz konusu yatırımın 15 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. SAF Nutrition'ın 750 bin dolarlık yatırım turuna melek yatırımcılar Belis Üstünel, Şule Zorlu, Özge Yürür ve Ömer Üstünel katıldı.

Belis Üstünel, Özge Yürür ve Şule Zorlu'nun SAF Nutrition'ın geçtiğimiz yıl gerçekleşen yatırım turuna katıldıklarını da hatırlatalım. SAF Nutrition, aldığı yeni yatırım ile birlikte 1 yıl içinde değerlemesini 10 milyon dolar artırmış da oldu.

Bitki bazlı gıda, atıştırmalık ve sporcu ürünleri üreticisi SAF Nutrition, süper gıdalar, bitki bazlı protein karışımları, sağlıklı atıştırmalıklar, vegan köfte gibi hazır gıdalar, çocuklara ve sporculara özel ürünlerin ile ön plana çıkıyor. 

Türkiye'nin yanı sıra Birleşik Krallık ve Almanya’da da faaliyet gösteren SAF Nutrition, SPX, Supplementler, Costa Coffee, Boyner, Decathlon gibi mağaza ve online kanallarda bulunabiliyor. SAF Nutrition'ın ilk fiziksel mağazasını geçtiğimiz Temmuz ayında İstanbul'da açtığını da hatırlatalım.

Aldıkları yatırımla yurt dışı operasyonlarına ağırlık vereceklerini ve mağazacılık dikeyinde büyümeyi hedeflediklerini dile getiren SAF Nutrition Kurucu Ortağı Tolga Tunçsav, bu yatırım turunda başarı hikayelerine mevcut ortaklarının yanı sıra bir melek yatırımcıyı daha dahil ettikleri için mutlu olduklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.