SAF Nutrition, 5 milyon dolar değerleme üzerinden 350 bin dolar yatırım aldı

Bitkisel bazlı organik gıda üreticisi olarak hizmet veren SAF Nutrition, yatırım aldığını duyurdu. SAF Nutrition tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 350 bin dolar yatırım aldı.
SAF Nutrition, 5 milyon dolar değerleme üzerinden 350 bin dolar yatırım aldı

Organik gıda girişimlerinin her geçen gün daha popüler bir hale geldiğini geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Bitkisel bazlı organik gıda üreticisi olarak hizmet veren SAF Nutrition, yatırım aldığını duyurdu. SAF Nutrition tarafından paylaşılan bilgilere göre girişim, 350 bin dolar yatırım aldı.

350 bin dolarlık yatırımın 5 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan SAF Nutrition Kurucu Ortağı Tolga Tunçsav, yatırım turuna, 2 yıl önce 22 ürünle doğal ürünler pazarına giren yerli bir girişim olarak yazdığımız başarı hikayesiyle çıktıklarını ve Kasım başı itibarıyla Belis Üstünel Tacir, Şule Zorlu ve Yavuz Yürür’den toplam 350 bin dolarlık yatırım aldıklarını paylaştı.

Alınan 350 bin dolarlık yatırım SAF Nutrition'ın yurt dışına açılması için kullanılacağını da belirtelim. Edindiğimiz bilgilere göre SAF Nutrition, Almanya’dan başlayarak yurt dışına açılacak. 2 yıl önce İstanbul'da kurulan SAF Nutrition'ın sunduğu ürünler arasında bitkisel toz gıdalar, sağlıklı atıştırmalıklar, protein mixleri ve latte mixleri bulunuyor. 

Henüz 2 yıllık bir marka olmalarına rağmen, kısa sürede gösterdikleri hızlı büyüme ve gelişimin yeni yatırımları beraberinde getirdiğini belirten SAF Nutrition Kurucu Ortağı Tolga Tunçsav, aldıkları bu bireysel yatırımlarla global marka olma yolundaki adımlarımızı hızlandıracaklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.