Midas'ın 2022'de öne çıkan rakamları

Kısa süre önce Borsa İstanbul'da yatırım yapma seçeneği sunmaya da başlayan Midas, 2022 yılı içinde kullanıcı sayısını 10 katına çıkardığını duyurdu.
Midas'ın 2022'de öne çıkan rakamları

Komisyonsuz Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımına odaklanan Midas'ın ilk yılında 100 bin kullanıcıya ulaştığını 2021 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Kısa süre önce Borsa İstanbul'da yatırım yapma seçeneği sunmaya da başlayan Midas, 2022 yılı içinde kullanıcı sayısını 10 katına çıkardığını duyurdu.

Midas tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 500 bin kullanıcıya ulaştı. Kısacası Midas, 7 ay gibi bir süre içinde yaklaşık 400 bin kullanıcı kazanmış oldu. Kullanıcı sayısının yanı sıra işlem hacmini de artıran Midas'ın işlem hacmini ise 27 katına çıkardığını da ekleyelim.

Yukarıda da belirttiğimiz üzere kısa süre önce Borsa İstanbul’u da ürünlerine arasında katan girişim, kullanıcılarının Amerikan borsaları ve Borsa İstanbul işlemlerini tek uygulama üzerinden yönetebilmesini sağlıyor. Amerikan borsaları için 1,5 dolarlık komisyon ücreti alan Midas, Borsa İstanbul işlemlerinde ise yıl sonuna kadar herhangi bir komisyon ya da ek masraf almıyor.

Hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Midas, 2022 yılı bitmeden çalışan sayısını da 100'ün üzerine çıkarttı. Kullanıcılarının tüm yatırım ihtiyaçları için tek platform olma yolunda ilerlediklerini belirten Midas CEO’su Egem Eraslan, hisse alım satımını en zahmetsiz ve avantajlı şekilde yapabileceğiniz platform olmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Önümüzdeki dönemde kripto para, değerli maden ve yatırım fonları gibi alternatif yatırım araçlarını platformlarına ekleyerek tüm yatırım ihtiyaçlarınız için tek platform olma hedeflerine doğru ilerlemeye devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Eraslan, 2023 yılında kullanıcılarına sunacakları yeniliklerle uygulamalarını daha çok kişiyle buluşturacak ve tüm kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak için ellerinden geleni yapacaklarını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.