500 Emerging Europe'un gelecek planlarını Enis Hulli ile konuştuk

İsim değişikliği ile birlikte yeni fonunu da duyuran 500 Emerging Europe'un, 2022 yılını nasıl geçirdiği ile ilgili tüm detayları Enis Hulli ile birlikte konuştuk. 

Ülkemizdeki yatırım ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında yer alan 500 Istanbul'un isim değiştirdiğini ve yoluna 500 Emerging Europe markası ile birlikte devam edeceğini geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. İsim değişikliği ile birlikte yeni fonunu da duyuran 500 Emerging Europe'un tüm detaylarını Enis Hulli ile birlikte konuştuk. 

500 Emerging Europe general partner Enis Hulli ile birlikte gerçekleştirdiğimiz röportajda hem 500 Emerging Europe'un 2022 yılında neler yaptığı hem de 2023 planları hem de isim değişikliği süreci ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. Hatırlatmak gerekirse 500 Emerging Europe 2016 yılının Temmuz ayında 10,5 milyon dolarlık fon ile kuruldu.

Odağına Türkiye'yi ve çevresindeki ülkeleri alan 500 Emerging Europe'un bugüne kadar 40 yatırım gerçekleştirdiğini de ekleyelim. 2018 yılından bu yana Doğu Avrupa bölgesine de yatırımlar yapan şirket, isim değişikliği ile birlikte bu bölgede daha da aktif olacak.

Enis Hulli'nin bizimle paylaştığı bilgilere göre 500 Emerging Europe, önümüzdeki süreçte Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Macaristan, Polonya ve Estonya ülkelerinde de güçlü bir konuma gelmeyi hedefliyor. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.