SPONSORLU

İnovasyonun Yeni Yüzyılına Hazır mısınız? 12-13 Aralık Tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde!

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 12-13 Aralık tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde “İnovasyonun Yeni Yüzyılı” teması ile 9. kez düzenlenecek olan Türkiye İnovasyon Haftası’nda son hazırlıklar tamamlanıyor.
İnovasyonun Yeni Yüzyılına Hazır mısınız? 12-13 Aralık Tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde!

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile düzenlenecek olan İnovaLİG Şampiyonları Ödül Töreni, gençlere öncülük eden İnovaTİM İnovasyon Yarışması Ödül Töreni ve kurumsal inovasyon öncülerinin yer alacağı İnoSUİT Sertifika Töreni ile başarıların taçlandırıldığı etkinlikte;

Global şirketlerin üst düzey yöneticilerinden, fikir liderlerine, akademisyenlerden öğrencilere, Türkiye’nin önde gelen şirket yöneticilerinden kamunun üst düzey temsilcilerine kadar inovasyona yön veren tüm paydaşlar bir araya geliyor.

Savunma sanayinin yükselen değeri Baykar’ın CEO’su Haluk Bayraktar, gelecek bilimci ve “Robotların Yükselişi” kitabının yazarı Martin Ford, MIT Araştırmacısı ve “Enchanted Objects: Design, Human Desire, and the Internet of Things” kitabının yazarı David Rose etkinlikte ana konuşmacılar arasında yer alarak; deneyimlerini, fikirlerini ve öngörülerini konukları ile paylaşacak.

“Uzayın Derinliklerinde Küresel Rekabet” paneliyle Dr. Umut Yıldız, düşünce lideri ve inovasyon uzmanı Frank Mattes gibi yerli ve yabancı inovatörlerin katılacağı yapay zeka panellerinden, “Ankara’dan Antarktika’ya Giyilebilir Teknoloji İnovasyonu” vaka analizlerine kadar birçok zengin içerik inovasyon tutkunlarıyla buluşuyor. Etkinlikte bu yıl ayrıca Küresel İnovasyon Endeksi’nde Türkiye’nin yükselişi ve inovatif bir ülke olmanın püf noktaları ele alınacak. Endeksi yayınlayan Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü’nün Geçiş Ülkeleri ve Gelişmiş Ülkeler Bölüm Direktörü Prof. Dr. Habip Asan moderasyonundaki panelde, endekste ilk 20’de yer alan ve etkinliğin inovasyon paydaş ülkeleri olan İsveç ve Çin Halk Cumhuriyeti’nin başkonsolosları konuşacak.

Kapsamlı etkinlikte:

  • Türkiye’nin inovatif ürün ve hizmetlerini üreten projenin stratejik partnerleri;

TEB, LC WAIKIKI, TUSAŞ, NADİR RAFİNE METAL, TURKCELL, ZİRAAT BANKASI, İGE İHRACATI GELİŞTİRME, TEI, TÜRKİYE SİGORTA, TİRYAKİ, MONSTER, SOCAR, TURKISH AIRLINES Türkiye İnovasyon Haftası’na yönelik deneyim alanları hazırlayacak ve marka temsilcileri panellerde tecrübelerini paylaşacaklar. 

  • Farklı disiplinlerdeki yerli ve yabancı sanatçılara ait sergi ve enstalasyonlar ziyaret edilebilecek.
  • Türkiye’nin geleceğini şekillendiren üniversiteler, teknopark ve teknokentler, dönüşüm ofisleri ve stratejik kurumlarla fikir alışverişinde bulunulabilecek.

Gelişimin, değişimin ve dönüşümün önde gelen isimleri

Türkiye’nin en kapsamlı İnovasyon Etkinliğinde buluşuyor!

Ücretsiz giriş, kayıt ve tüm etkinlik detayları için;

https://www.turkiyeinovasyonhaftasi.com/

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.