TatildeKirala.com, Re-pie Portföy’ün liderliği üstlendiği turda 250 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

TatildeKirala.com, Re-Pie Portföy’ün liderlik ettiği yatırım turunda APY Ventures ve Mehmet Fatih Trabzon’dan 250 milyon TL yatırım öncesi değerleme ile yatırım aldı.
TatildeKirala.com, Re-pie Portföy’ün liderliği üstlendiği turda 250 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

TatildeKirala.com, Re-Pie Portföy’ün liderlik ettiği yatırım turunda APY Ventures ve Mehmet Fatih Trabzon’dan 250 milyon TL yatırım öncesi değerleme ile yatırım aldı. 2018’de Ruşen Mat tarafından kurulan ve kuruluş aşaması ve sonrasında Sintek Group şirketinden 2 yatırım alan platform, Türkiye’nin 90 farklı ilçesinde bulunan 6 binin üzerinde villa ve 400’ün üzerinde teknenin kısa dönemli olarak kiralanabilmesini sağlıyor.

Yatırım sürecini değerlendiren TatildeKirala.com’un kurucusu ve CEO’su Ruşen Mat, kurulalı 4 yıl olmasına karşın 2022 yılında bir önceki yıla göre önemli metriklerin tamamında yüksek büyüme oranlarını koruyabilmelerinin, kısa dönemli villa kiralama pazarının pandemi etkisiyle ortaya çıkan bir alternatif konaklama modeli olmaktan ziyade ana akım bir konaklama modeli olduğunu ispatladığını belirterek, Re-Pie’ın ve Albaraka Türk çatısı altında bulunan APY Ventures’ın özellikle gayrimenkul sektöründeki tecrübesiyle birlikte TatildeKirala.com’un yeni dönem hedeflerine büyük katkı sağlayacaklarından emin olduklarını belirtti.

2023'te iş modelinde değişikliğe gidecek

Mat, 2023 ile birlikte şirketin iş modelinde önemli değişikliklere gideceklerini ve bu yeni iş modeli özelinde Re-pie Portföy’ün sağladığı yatırıma ek olarak 5 milyon dolarlık kaynağını da bu projede değerlendirme şansları olduğunu belirterek oldukça heyecanlı bir döneme girdiklerinin sinyalini verdi.

Son olarak yatırım turuna katılmak için SPK onayını beklemekte olan yeni bir fon ile yapılan görüşmelerin de tamamlandığını ve SPK onaylarının ardından bu fonun da bu yatırım turuna dahil edileceği bilgisinin paylaşıldığını ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.