Evam, 15’ten fazla ülkede 600 milyondan fazla son kullanıcıya hizmet sunuyor

2021 yılının sonunda Lüksemburg merkezli özel sermaye fonu CEECAT Capital’den de yatırım alan Evam, yatırım ile birlikte ise büyümesini hızlandırarak global ayak izini genişletmeyi hedefliyor.
Evam, 15’ten fazla ülkede 600 milyondan fazla son kullanıcıya hizmet sunuyor

Gerçek zamanlı verileri işleme ve yeni jenerasyon dijital yaklaşımlarla kurumların müşteri deneyimi süreçlerini yönetmeleri konusunda çözümler sunan bir girişim olan Evam'ın, CEECAT Capital'dan yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Aralık ayında sizlere aktarmıştık

Veriyi işleyerek hem şirketler hem de müşteriler için uçtan uca çözümler sunan Evam, veriyi oluşturan aksiyonun gerçekleştiği anda doğru müşteriler için en doğru aksiyonların, en doğru zamanda ve en doğru kanaldan alınmasını sağlıyor.

Evam, çözümleri ile birlikte müşteri kazanımı, müşteri memnuniyeti, işletme maliyetlerinin düşürülmesi, müşteri sadakatini ve şirketin karlılığının artırılması gibi avantajlar sunuyor. Evam'ın bizimle paylaştığı bilgilere göre 15’ten fazla ülkede, 600 milyondan fazla son kullanıcıya çözümlerini ulaştıran şirket, ülkemizde ise 10 büyük bankanın 8’i ve 3 büyük telekomünikasyon operatörüne hizmet veriyor.

Kısa süre önce merkezini Londra'ya taşıyan Evam, Miami'de açtığı ofis ile birlikte ise Kuzey ve Güney Amerika pazarında büyümeyi hedefliyor. Asya Pasifik bölgesi için de adımlar atmaya hazırlanan Evam, Singapur ve Pakistan'da Center of Excellence açarak müşterilerine daha fazla katma değer sunmak da istiyor.

2021 yılının sonunda Lüksemburg merkezli özel sermaye fonu CEECAT Capital’den de yatırım alan Evam, yatırım ile birlikte ise büyümesini hızlandırarak global ayak izini genişletmeyi hedefliyor. Pakistan'ın en büyük dijital 4G operatörleri arasında yer alan Jazz ile iş birliğine gittiğini de duyuran Evam, bu iş birliği ile birlikte Jazz'ın 75 milyondan fazla müşterisine hizmet verecek.

2022 yılında hizmet verdiği şirketlerin bulut tabanlı veri analitiğini ve müşteri etkileşimini daha da hızlandırmaya odaklanan Evam, şirketlerin kendi müşterilerine dijital liderlerin sağladığı avantajlardan geri kalmamalarına destek olarak dijital dönüşüme daha da hız vermeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.