Yerli girişim TeaTechs, 3,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

TeaTechs, SaaS ekosisteminin tanınan isimlerinden Mithat Özbek'ten yatırım aldı. Söz konusu yatırım, 3,5 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşti.
Yerli girişim TeaTechs, 3,5 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Yerli girişim TeaTechs Smart Solutions'ın ISTCAPITAL’dan 2,5 milyon dolar değerlemeyle tohum yatırım aldığını geçtiğimiz Eylül ayında sizlere aktarmıştık. TeaTechs Smart Solutions tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 1,5 ay içinde yeni bir yatırım daha aldı. 

Edindiğimiz bilgilere göre TeaTechs, SaaS ekosisteminin tanınan isimlerinden Mithat Özbek'ten yatırım aldı. Söz konusu yatırım, 3,5 milyon dolar değerleme üzerinden gerçekleşti. TeaTechs girişimine ne kadar yatırım yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı.

TeaTechs, alınan yeni yatırım ile birlikte değerlemesini 1,5 ay içinde 1 milyon dolar artırmış oldu. 2022 yılının Mart ayında Tunç Emre Toptaş, Ali Güven ve Emrah Erşen tarafından kurulan TeaTechs, iş zekasına sahip mobil ve web tabanlı akıllı dijital dönüşüm teknolojilerini SaaS mimarisiyle gerçekleştiren bir bilişim çözümleri şirketi olarak hizmet veriyor.

TeaTechs, işletmelerin varlık, üretim, tedarik, dağıtım, satış, pazarlama, müşteri, personel, malzeme, proje gibi iş birimlerine özel akıllı çözümler de geliştiriyor.

Başarılı bir SaaS şirketi olmanın yolunun kullanıcılara değer katmaktan, onların işlerini kolaylaştırırken kazançlarını artıran kolay ve kullanılabilir çözümler üretmekten geçtiğine inandıklarını belirten TeaTechs CEO’su ve kurucu ortağı Tunç Emre Toptaş, arka arkaya iki büyük yatırımcının onlara güvenmesinin arkasında müşteri odaklı vizyonlarının olduğunu sözlerine ekledi.

Toptaş, uluslararası şirketlerde CEO’luk ve yönetim kurulu başkanlığı gibi görevler üstlenen ve dünyanın en büyük SaaS markalarını Türkiye’ye getiren Mithat Özbek’in TeaTechs’e güvenmesinin kendilerine gurur ve mutluluk verdiğini de paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.