SPONSORLU

Avrupa Oturum Kartı için Startup Vize Sürecini Advist İle Başlat

Advist , +200 girişimcinin Startup Vize süreçlerini yöneterek hayatını ve işini Avrupa’ya taşımasını sağladı.
Avrupa Oturum Kartı için Startup Vize Sürecini Advist İle Başlat

Startup vize girişimcilere 1 yıldan 5 yıla kadar oturma ve çalışma izni hakkı sağlayan programdır. Başvuru süreci tamamen online olan Estonya,Finlandiya ve Danimarka aktif olarak başvuruları kabul etmektedir. Startup komitelerinin girişiminizi onaylaması durumunda oturma ve çalışma izni hakkı elde edersiniz. Hem vergi oranlarınızı düşürebilir hem de Avrupa Birliği'nde yaşayabilirsiniz. Alınan oturum kartı ile girişimcilere başka işte çalışma imkanı da verilmektedir.

Estonya merkezli Advist, başvurulan ülkelerde yerleşik ekibiyle Startup Vize başvuru sürecinden oturum kartını aldığınız ana kadar tüm süreci yönetmektedir. Oturum kartları başvurulan ülkeye göre değişmekle beraber 1 yıldan 5 yıla kadar verilmektedir.Her ülkenin kendine göre farklı avantajları vardır. Estonya girişimcilere vergi avantajları ve dijital bir iş yönetim imkanı sunarken Finlandiya verdiği maddi destekler ile öne çıkmaktadır. Startup Vize programları girişimlerin kurucu ortaklarına ve ailelerine oturum ve çalışma izni hakkı sağlar.Bunun yanında Estonya, startup kodu alan girişimin ekibinin de Estonya’ya yerleşmesini kolaylaştırmaktadır.

Advist sizin için en uygun ülke seçiminde ve yol haritası çıkartılmasında da destek olmaktadır. Siz süreci başlatma kararı verdikten sonra sizin, ailenizin ve işinizin Avrupa’ya taşınması için bütün süreci yönetmektedir.

2022’de en çok başvuru yapılan ülkeler Türkiye,Rusya ve İran oldu. Türk girişimciler Kuzey Avrupa’da yerleşik hale gelerek Avrupa pazarına daha kolay erişmektedir.

Estonya ve Finlandiya iş fırsatlarının yanında eğitimdeki başarısı ile de öne çıkmaktadır. 2018 PISA sınavında Avrupa sıralarmasında ilk sıra Estonya’nın ikinci sıra Finlandiya’nın olmuştur. Bu da girişimcilerin çocukları ile alakalı göz önünde bulundurması gereken bir avantajdır.

Girişimcilere verilen oturma izinleri hakkında bilgi sahibi olmak veya sürecinizi başlatmak için https://advist.eu internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.