Yazılım ekiplerinin iş süreçlerini geliştiren Iftrue, TechOne Venture Capital, DOMiNO Ventures ve Startup Wise Guys'tan yatırım aldı

Yazılım ekiplerinin iş süreçlerini geliştiren Iftrue, TechOne Venture Capital, DOMiNO Ventures ve Startup Wise Guys’dan yatırım aldı.
Yazılım ekiplerinin iş süreçlerini geliştiren Iftrue, TechOne Venture Capital, DOMiNO Ventures ve Startup Wise Guys'tan yatırım aldı

Yazılım ekiplerinin iş süreçlerini geliştiren Iftrue, TechOne Venture Capital, DOMiNO Ventures ve Startup Wise Guys’dan yatırım aldı. Iftrue, geliştirmiş olduğu çözümler ile yazılım ekiplerine hizmetler sunarak proje süreçlerinin iyileştirilmesine ve kolaylaştırılmasına katkıda bulunuyor. Bu kapsamda kullanıcılarına bilimsel araştırmalara dayanan süreçler ve metrikler sunuyor, hizmet alan yazılım ekiplerinin daha hızlı çalışmasını sağlıyor.

Iftrue, özel beta süresi boyunca ürünün test edildiği ekiplerde ürün geliştirme maliyetlerinde yüzde 50 seviyelerine varan tasarruf sağladı. Şirket, 2023 yılının ilk üç ayı içerisinde açık beta ile daha fazla ekibe ulaşabilmeyi hedefliyor.

Iftrue Kurucu Ortağı Erdinç Akkaya, 15 yılı aşkın bir süredir yazılım tabanlı ürünler geliştiren ve ağırlıklı olarak Silikon Vadisi’nde kurulan şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldı. Iftrue’nun gelecek planlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Iftrue Kurucu Ortağı Erdinç Akkaya, son dönemde yaşanan gelişmelere bakıldığında iş süreçlerinin büyük bir değişim içerisinde olduğunu gözlemlediklerini; özellikle dijitalleşmeyle beraber uzaktan çalışmanın yaygınlaştığının görüldüğünü söyledi.

Uzaktan çalışma süreçlerinin gelişmesiyle birlikte ekip içi iletişim noktasında bazı eksiklerinin olduğunu değerlendirdiklerini belirten Akkayan, yazılım ekiplerinin vazgeçilmez bir parçası olmayı hedefleyerek 2023 yılında Amerika ve Avrupa pazarlarına giriş yapmak istediklerini açıkladı.

TechOne Venture Capital Yönetici Ortağı Yiğit Arslan Iftrue’nun farklı coğrafyalarda faaliyet göstermesi adına hep birlikte çalışacaklarını; DOMiNO Ventures Managing Director’ı Yağız Karadeniz ise DOMiNO Ventures olarak global pazarlarda hızlı büyüme potansiyeli olan girişimlere yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.