Alternatif SuperApp, kitle fonlama kampanyası ile 17 milyon TL'nin üzerinde yatırıma ulaştı

16,65 milyon TL hedefle başlanan Alternatif SuperApp'in kitle fonlama kampanyası, 13 Kasım tarihine kadar devam edecek.
Alternatif SuperApp, kitle fonlama kampanyası ile 17 milyon TL'nin üzerinde yatırıma ulaştı

Macellan tarafından geliştirilen dijital cüzdan çözümü olarak karşımıza çıkan Alternatif SuperApp'i ilk olarak geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Alternatif SuperApp, girişim kitle fonlama platformu Fonangels üzerinde başlattığı yatırım kampanyasını tamamladı.

16,65 milyon TL hedefle başlanan Alternatif SuperApp'in kitle fonlama kampanyası 17 milyon TL'yi aşan yatırım ile tamamlandı. Alternatif SuperApp'in kitle fonlama kampanyasına toplamda 1400'e yakın yatırımcının katıldığını da ekleyelim.

Kitle fonlamanın yanı sıra Qinvest Portföy Yönetimi liderliğinde kurulan Macellan İleri Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonu aracılığıyla nitelikli yatırımcılara Alternatif SuperApp’e yatırım yapabilme olanağı da sunuldu. Edindiğimiz bilgilere göre yüzde 20’lik ek fonlama süresi 13 Kasım’a kadar devam edecek.

Alternatif SuperApp'in paylaştığı bilgilere göre şirket, aldığı yatırımı hem ülkemizde hem de yurt dışında büyümek için harcayacak. Alternatif SuperApp'in önümüzdeki 5 yıl içinde 12 ülkede hizmet vermeyi hedeflediğini de paylaşalım. Lansmanını Webrazzi Fintech 2021 sahnesinde gerçekleştiren Alternatif SuperApp, 2022 yılının Kasım ayı itibarıyla 82 işletme, 1100 şube ve toplamda 170 bini aşkın kullanıcıya ulaştı.

Hatırlatmak gerekirse işletmeler için özel dijital cüzdan altyapısı sunan Alternatif SuperApp, farklı işletmelerin dijital cüzdanlarını tek bir uygulamada da topluyor.

1400’ü aşkın yatırımcı tarafından desteklendiklerini bilmenin daha çok çalışmak ve hedeflere ulaşmak noktasında kendilerine azim verdiğini belirten Macellan CEO’su Göktürk Yetim, aldıkları yatırımla yurt içi ve yurt dışı stratejilerine daha kolay yönelebileceklerini belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.