DALL-E API, beta sürümü ile geliştiricilere açılıyor

Beta sürümündeki API, geliştiricilerin DALL-E 'yi ürünlerine eklemesini sağlayacak.
DALL-E API, beta sürümü ile geliştiricilere açılıyor

Temmuz ayında bekleme listesindeki bir milyon kullanıcıya beta olarak açılan DALL-E, şimdi de DALL-E API ile geliştiricilere açılıyor. Beta sürümünde olması beklenen API, geliştiricilerin DALL-E 'yi ürünlerine eklemesini sağlayacak.

API'dan faydalanan şirketler 

API'yi kullanmaya başlayan şirketler arasında moda tasarım platformu Cala ve çevrimiçi görselleri ürünlerine yerleştiren dekoratif fayans şirketi Mixtiles yer alıyor. 

Bu arada teknoloji devi Microsoft da DALL-E'yi ürünlerine çoktan entegre etti.  Designer ürününün DALL-E ile üretimsel (generative) görsellere yer vermesini sağlayan Microsoft, Bing ve Microsoft Edge'de DALL-E'den faydalanıyor. 

Bu noktada DALL-E'nin 3 milyon sanatçı ve üretici tarafından kullanıldığını belirtmekte fayda var. 

API fiyatlandırması 

DALL-E API, boyuta göre görsel başına fiyatlandırılıyor. 1024 x 1024 piksel görselin maliyeti görsel başına 0,02 dolar, 512 x 512 piksellik bir görsel için görsel başına 0,018 dolar ve 256 x 256 piksel görsel için görsel başına 0,016 dolar olarak belirleniyor. 

API ile görsel üretimi, üretilen görselin kısmi olarak düzenlenmesi ve görselin farklı varyasyonlarının üretilmesi mümkün olacak. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.