Google Play Games Beta, 9 yeni ülke için kullanıma sunuldu

Google Play Games Beta'nın kullanıma sunulduğu ülkeler ABD, Meksika, Kanada, Brezilya, Endonezya, Filipinler, Malezya, Singapur ve Güney Kore.
Google Play Games Beta, 9 yeni ülke için kullanıma sunuldu

Android platformunda yer alan oyunların 2022 yılında Windows işletim sistemine sahip olan laptop, bilgisayar ve tabletler tarafından kullanılabileceğini geçtiğimiz yılın Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Google tarafından aktarılan yeni bilgilere göre Google Play Games Beta, daha fazla ülke için kullanıma sunuldu.

Avustralya, Hong Kong, Güney Kore, Tayland ve Tayvan'da test süreçlerine devam eden Google Play Games, Beta olarak 9 yeni ülke için kullanıma sunuldu. Google Play Games Beta'nın kullanıma sunulduğu ülkeler ise ABD, Meksika, Kanada, Brezilya, Endonezya, Filipinler, Malezya, Singapur ve Güney Kore.

Google Play Games Beta'nın web sitesine ülkemizden girdiğimizde ise karşımıza "Beta henüz bölgenizde kullanıma sunulmamış." uyarısı çıkıyor. Windows Play Games mağazasının diğer ülkeler için ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Edindiğimiz bilgilere göre Google Play Games Beta içinde şu an için 60'tan fazla oyun bulunuyor. Uygulama içi satın alma üzerinden gelir elde etmeye odaklanan Google'ın, Google Play Games Beta mağazası içinde sadece ücretsiz oyunlar sunduğunu da paylaşalım. İlerleyen dönemde mağazaya daha fazla oyunun eklenmesi de bekleniyor.

Google hesabınızda bir kez oturum açarak oyundaki ilerlemenizi ve oyun kitaplığınızı farklı cihazlarda senkronize de edebilirsiniz. Kısacası bilgisayarınızda oynamaya başladığınız bir oyunu kaldığınız yerden Android telefonunuzda oynamaya devam edebileceksiniz. Sunulan oyunlar için başarılı bir klavye ve mouse desteği de getirilmiş olduğunu da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.