Online psikolojik terapi girişimi Hiwell, 11 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Corona virüs salgını ile birlikte oldukça popüler bir hale gelen dijital sağlık alanına odaklanan Hiwell, yeni bir yatırım daha aldı. Hiwell tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 11 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.
Online psikolojik terapi girişimi Hiwell, 11 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Online psikolojik danışmanlık hizmeti sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Hiwell'in 4 milyon TL yatırım aldığını 2021 yılının Nisan ayında sizlere aktarmıştık. Corona virüs salgını ile birlikte oldukça popüler bir hale gelen dijital sağlık alanına odaklanan Hiwell, yeni bir yatırım daha aldı.

Hiwell tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 11 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Hiwell'in yatırım turuna ise şirketin eski yatırımcısı konumunda bulunan Boğaziçi Ventures haricinde Eksim Ventures, Sankonline, Deniz Devrim Cengiz, Kerem Ülgen, Kağan Etka Yörük, Dr. Hüseyin Başçiftçi, Senih Mete Dal, Emirhan Sancak ve Mustafa Kemal Cılız gibi isimler de katıldı.

2019 yılında Ali Ozan Özçiçek tarafından İstanbul'da kurulan Hiwell, bulunduğunuz noktadan klinik psikologlardan online psikolojik danışmanlık almanıza olanak sağlayan bir girişim olarak hizmet veriyor. Hiwell'in 450 psikoloğuyla birlikte Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerinde online terapi sunduğunu da ekleyelim.

Alınan yatırım özelinde açıklamalarda bulunan Hiwell kurucusu Ozan Özçiçek, bu yatırımı global operasyonlarını genişletmek ve Türkiye'deki kullanıcılarına sunacakları yeni hizmetleri hayata geçirmek amacı ile kullanacaklarını paylaştı.

Yolculuklarına başladıklarından beri yanlarında olan Boğaziçi Ventures’ın bu turda da Hiwell'e devam yatırımı yapmış olmasının onlar için hem gurur hem de mutluluk verici olduğunu paylaşan Özçiçek, hedefleri doğrultusunda bu niş alandaki girişimlerini uluslararası ölçeğe taşıma yolunda çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Hiwell'in gerek ekip gerekse ürün olarak çok inandıkları bir şirket olduğunu ve başarılı bir şekilde tamamladıkları bu yatırım turu sonrası uluslararası büyümelerini de hızlandıracaklarına inançlarının tam olduğunu belirten Boğaziçi Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, 2022 yılında portföylerine yeni şirketler eklemeye devam edeceklerini de paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.