Çalışan deneyimi platformu Sorwe, 800 bin dolar yatırım aldı

Çalışanların ve insan kaynakları profesyonellerinin çift yönlü etkileşimini sağlamayı amaçlayan yeni nesil çalışan deneyimi platformu olarak karşımıza çıkan Sorwe, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Çalışan deneyimi platformu Sorwe, 800 bin dolar yatırım aldı

Çalışan deneyimi platformu Sorwe'nin 3,2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldığını 2021 yılının Mart ayında sizlere aktarmıştık. Çalışanların ve insan kaynakları profesyonellerinin çift yönlü etkileşimini sağlamayı amaçlayan yeni nesil çalışan deneyimi platformu olarak karşımıza çıkan Sorwe, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Sorwe tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 800 bin dolar köprü yatırım aldı. Sorwe'nin 800 bin dolarlık yatırım turuna şirketin mevcut yatırımcıları arasında bulunan Startup Wise Guys, TechOne ve Selahattin Zoralioğlu devam yatırımı olarak katıldı.

Sorwe'nin yeni yatırımcıları arasında ise APY ve Prag merkezli Zaka VC yer alıyor. Sorwe tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 800 bin dolarlık yatırım, şirketin ekibini genişleterek yeni pazarlarda büyümesi ve ürün geliştirme süreçleri için kullanılacak.

2019 yılında Emrah Ertürk, Emre Üner ve Ergin Ertürk tarafından kurulan Sorwe, İstanbul ve İngiltere ofislere sahip. 28 kişilik bir ekibe sahip olan Sorwe, sunduğu platform ile kurumlara geri bildirim, iç iletişim, eğitim ve performans başlıkları altında bütüncül bir çalışan deneyimi oluşturup ölçülebilir bir performans raporlaması oluşturuyor.

Avrupa ve Körfez ülkeleri pazarlarında da büyümeyi hedefleyen girişim, halihazırda 10 ülkede, 62 kurumsal şirket ile 100 binden fazla çalışan tarafından aktif olarak kullanılıyor. Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Sorwe kurucu ortağı ve CEO’su Emrah Ertürk, mevcut yatırımcıların gösterdiği ilginin yanı sıra yeni yatırımcıların da aralarına katılmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Belli dikeylerdeki sorunlara çözümler üreten girişimleri her zaman radarına alan bir yatırım fonu olduklarını belirten Startup Wise Guy partneri Günce Önür, bu doğrultuda Sorwe’nin de kurumlara kattığı değerler ışığında pandemi sonrası oldukça gündeme gelen büyük istifa ve sessiz istifa gibi konulara bir çözüm sunacağına güvenlerinin tam olduğunu aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.