PayPorter, Re-Pie Portföy'ün de aralarında bulunduğu şirketlerden yatırım için Rekabet Kurumu'na başvurdu

PayPorter markası ile tanıdığımız Hızlıpara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik A.Ş., Rekabet Kurumu'nda yer alan bilgilere göre Re-Pie Portföy'ün de aralarında bulunduğu şirketlerden yatırım alıyor.
PayPorter, Re-Pie Portföy'ün de aralarında bulunduğu şirketlerden yatırım için Rekabet Kurumu'na başvurdu

PayPorter markası ile tanıdığımız Hızlıpara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik A.Ş., Rekabet Kurumu'nda yer alan bilgilere göre Re-Pie Portföy'ün de aralarında bulunduğu şirketlerden yatırım alıyor. Ancak şu anda yatırımın değerlemesi veya miktarına ilişkin bir bilgi bulunmazken, Rekabet Kurumu'nda söz konusu yatırımla ilgili şu ifade yer alıyor;

Re-Pie Portföy Yönetim A.Ş. Birinci Karma Teknoloji Girişim Semayesi Yatırım Fonu, Re-Pie Portföy Yönetim A.Ş. İkincinci Karma Teknoloji Girişim Semayesi Yatırım Fonu, Re-Pie Portföy Yönetim A.Ş. Üçüncü Karma Teknoloji Girişim Semayesi Yatırım Fonu, Re-Pie Portföy Yönetim A.Ş. Altun Capital Girişim Semayesi Yatırım Fonu ve Re-Pie Portföy Yönetim A.Ş.Sekizinci Karma Teknoloji Girişim Semayesi Yatırım Fonunun Hızlıpara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik A.Ş.'ye Sermaye artırımı yoluyla ortak olmasına yönelik Rekabet Kurulundan izin alınması.

Söz konusu yatırım turunda, Re-Pie Portföy Yönetim A.Ş.'nin yanı sıra Altun Capital'ın da ismini görüyoruz. 

HızlıPara Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş., lisanslı uluslararası para transferi markası PayPorter ile hizmet veriyor. Şirket, yurt içi ve yurt dışında yaygın aracı kurum, temsilci ve şube ağıyla her türlü para transferi ve ödeme işlemlerine aracılık ediyor. Şirket, Elektronik Para ihracı, Sanal POS Hizmetleri ve Fatura Tahsilatları Aracılık hizmetlerinde de aktif olarak yer alıyor. Daha önce PayPorter ile merak edilenleri de sizlere aktarmıştık.

Re-Pie Portföy Yönetimi A.Ş. ise son olarak yeni kuruluşu Re-Pie Ventures ile karşımızdaydı. Şirket, 70 milyon euroluk fon ile Avrupa'ya açılacağının bilgisini paylaşmıştı

Yatırımla ilgili detaylar geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.