Papara, 14 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı

Papara, 14 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Papara CEO'su Emre Kenci'nin söylediğine göre şirketin 400'ü aşkın çalışanı bulunuyor. 
Papara, 14 milyondan fazla kullanıcıya ulaştı

7/24 ücretsiz para transferi, fatura ödeme, cep telefonu sigortası, bütçe yönetimi, bağış ve bölüştür gibi ürün ve hizmetler geliştiren Papara, 14 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Papara CEO'su Emre Kenci'nin söylediğine göre şirketin 400'ü aşkın çalışanı bulunuyor. 

Papara'nın CEO'su Emre Kenci olduğu zaman, yani geçtiğimiz nisan ayında, şirketin bireysel kullanıcı sayısı 12 milyon, kurumsal kullanıcı sayısı ise 1.250’den fazla olarak açıklanmıştı. Yani 7 aylık süreçte Papara, hem bireysel hem de kurumsal kullanıcı sayısını ciddi ölçüde artırdı.

Emre Kenci, aralarında Uber ve Yandex gibi global şirketlerin yer aldığı 1.400’den fazla ticari kullanıcıya iş süreçlerini kolaylaştıran çözümler sunduklarını; BKM tarafından açıklanan BVA raporlarına göre ön ödemeli kart pazarında ve ön ödemeli kartlarda alışveriş hacminde 1 milyar TL'yi geçen alışveriş işlem hacim ile lider konumda olduklarını belirtiyor. Ayrıca Papara'nın İstanbulkart’a dijital bakiye yükleme işlemlerinde aralarında bankaların da olduğu tüm kanallar arasında ilk 3’te yer aldığı belirtiliyor.

Şirket tarafından açıklanan bilgilere göre Papara, App Annie’nin yaptığı araştırmaya göre 2021 yılında Türkiye’de en aktif kullanılan finans uygulaması. Araştırma şirketi Estima tarafından hazırlanan Ağustos 2022 Dijital Finansal Hizmetler Marka Bilinirlik ve Algı Araştırması’nın sonuçlarına göre ise en çok kullanılan dijital ödeme sistemi. Şirket, tüm faaliyetlerini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) ve Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) denetimine tabi olarak gerçekleştiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.