Kod bilgisi gerektirmeden Slack için uygulamalar geliştirmenizi sağlayan yerli platform: Actioner

OpsGenie'den ayrılan bir ekip tarafından kurulan Nova Era Labs'in ilk ürünü konumunda bulunan Actioner bugün resmen tanıtıldı.
Kod bilgisi gerektirmeden Slack için uygulamalar geliştirmenizi sağlayan yerli platform: Actioner

2018 yılında 295 milyon dolara Atlassian'a satılan yerli girişim OpsGenie'den sizlere geçtiğimiz yıllarda pek çok kez bahsetmiştik. Bu haberimizde ise OpsGenie'den ayrılan bir ekip tarafından kurulan Nova Era Labs ve ilk ürünleri olan Actioner'dan bahsedeceğiz.

2021 yılının Ekim ayında Berkay Mollamustafaoglu, Kadir Türker Gülsoy ve Emel Dogrusoz tarafından Ankara'da kurulan Nova Era Labs, B2B SaaS ürünleri geliştirme hedefi ile kuruldu. Nova Era Labs'in ilk ürünü konumunda bulunan Actioner ise bugün resmen tanıtıldı.

Edindiğimiz bilgilere göre 18 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Nova Era Labs, yaklaşık 1 yıldır Actioner projesi üzerinde çalışıyor. Kod bilgisi gerektirmeden kullanılan bir platform olarak karşımıza çıkan Actioner, odağına iş dünyasının popüler uygulamaları arasında bulunan Slack'i alıyor.

Nova Era Labs / Actioner ekibi

Actioner, şirket çalışanlarının kullandığı tüm araçların özelliklerini Slack'e getiren ve tüm bu özelliklerin Slack üzerinden çalıştırılabilmesini sağlayan bir platform olarak hizmet sunuyor. Kod bilgisi gerektirmeden kullanılabilen yapısı sayesinde şirketler için büyük bir kolaylık sağlayan Actioner, Slack için uygulamalar geliştirmenizi ve anında Slack üzerinden istediğiniz kişilerle paylaşmanızı da sağlıyor.

Actioner platformu içinde hazır uygulamaların yer aldığını da paylaşalım. Actioner ekibi tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre platform içinde satış, teknik servis ve pazarlama alanlarında çeşitli uygulamalar bulunuyor. Actioner içinde yer alan uygulamalar, şirket ihtiyaçlarına göre de uyarlanabiliyor. Aynı zamanda halihazırda sunulan uygulamalar üzerinden veya sıfırdan yeni uygulamaların kolayca geliştirilebileceğini de paylaşalım.

Beta programı kapsamında ücretsiz olarak kullanılabilen Actioner platformu, şu an için herkese açık durumda. Dilerseniz Actioner platformuna buradan ulaşarak üyelik oluşturabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.