ÜNLÜ & Co'dan mobil yatırım uygulaması: Piapiri

Yatırım sepetleri, robotik alım-satım sinyalleri ve sektör uzmanlarından raporlar ile yatırım için dijital bir ekosistem sunma hedefi ile geliştirilen Piapiri, yatırım danışmanı olarak hizmet vermeyi de amaçlıyor.
ÜNLÜ & Co'dan mobil yatırım uygulaması: Piapiri

Yatırım yapmayı kolaylaştırarak dijital bir hale getiren mobil uygulamaların, her geçen gün daha da popülerleştiğini geçtiğimiz dönemlerde sizlere pek çok kez aktarmıştık. Yatırım uygulamaları konusunda hem ülkemizde hem de yurt dışında pek çok alternatif karşımıza çıkıyor.

Bu alternatiflerden biri olan ve kısa süre önce kullanıma sunulan Piapiri uygulaması, yatırım hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co tarafından geliştirildi. Yatırım sepetleri, robotik alım-satım sinyalleri ve sektör uzmanlarından raporlar ile yatırım için dijital bir ekosistem sunma hedefi ile geliştirilen Piapiri, yatırım danışmanı olarak hizmet vermeyi de amaçlıyor.

Detaylı bir üyelik aşamasına sahip olan Piapiri, hem iOS hem de Android platformları için uygulama desteğine sahip durumda. Görüntülü görüşme üzerinden veya tarafınıza yönlendirilecek bir kurye ile Piapiri hesabınızı açabileceğinizi de ekleyelim.

Hisse Senedi, VİOP, Varant, Yatırım Fonu, Kur/Parite ve kripto para verilerini tek ekranda anlık fiyatlarıyla ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunan Piapiri, Tefas fonlarının tüm detaylarına ulaşmanızı da sağlıyor. Piapiri ile birlikte hisse senetlerine, vadeli işlem sözleşmeleri ve opsiyonlara, yatırım fonlarına (TEFAS) ve varantlara kolayca yatırım yapmak mümkün.

Danışman olarak da görev yapan Piapiri, yatırım yapmak istediğiniz alan ile ilgili anlık borsa verileri, haberler, bilanço ve gelir tablosu, kademe analizi, takas analizi, aracı kurum dağılımları ve Tweetler gibi önemli detayları da kullanıcılarına sunuyor.

Yatırım uygulamalarının yurt dışında özellikle Robinhood uygulaması ile popülerleştiklerini de hatırlatalım. Ülkemizdeki yatırım uygulamalarına baktığımızda ise yerli bir alternatif olan Midas'ı görüyoruz. 2021 yılında kullanıma sunulan Midas'ın ardından Piapiri uygulaması da bu alanda hizmet vermeye başladı. Dilerseniz Piapiri uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.