Warner Bros. Movieverse ile Yüzüklerin Efendisi filmi için Web3 deneyimi sunuyor

Şirket, yeni NFT koleksiyonu üzerinden Yüzük kardeşliği filmine yeni oyunlaştırma öğeleri eklerken, filme dair daha detaylı konum ve çekim bilgileri sunuyor.
Warner Bros. Movieverse ile Yüzüklerin Efendisi filmi için Web3 deneyimi sunuyor

Warner Bros. Web3 deneyimleri sunacağı Movieverse çatısı altında Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği  filminin genişletilmiş versiyonu için yeni Web3 deneyimini tanıttı. Şirket, yeni NFT koleksiyonu üzerinden Yüzük kardeşliği filmine yeni oyunlaştırma öğeleri eklerken, filme dair daha detaylı konum ve çekim bilgileri sunuyor.

999 adet sunulan Epic NFT Edisyonu filmin 3 farklı lokasyonunu içeriyor. Ayrıca filmin yüzlerce sahne arkası görseline ev sahipliği yapıyor. Buna ek olarak kullanıcılar, deneyimin içine gizlenen gizli Artırılmış Gerçeklik koleksiyon parçalarına erişebiliyor. Tüm bu özelliklerin yanında filmin genişletilmiş versiyonunu 4K olarak izlemeniz de mümkün. Bu Web3 deneyiminin 8 saatlik bonus özellikler içerdiğini de ekleyelim. 

Şirket ayrıca 10 bin adet Mystery NFT edisyonunu da satışa sunuyor. Bu edisyonda ek olarak 3 farklı lokasyon yer alıyor. 

NFT'leri sahiplenebilmek için Eluv.io Media Cüzdanı'na edinmeniz şart. NFT'leri dilerseniz, kredi kartı, banka kartı ya da kripto ödemeler ile alabiliyorsunuz. Basılan NFT satın alma işleminin akabinde Eluvio Media Cüzdanı'nızda beliriyor. 

Bu noktada Warner Bros.'un Eluv.io ile iş ortaklığına adım attığını belirtelim. Kripto içeriği için blok zinciri girişimi Eluv.io, İçerik üreticilerin ve topluluklarının blok zincirinde herhangi bir içerik deneyimini depolamasına, yayınlamasına, bilet üretmesine ve takas etmesine olanak tanır. Bu içerik formatlarına Canlı yayın kanalları, filmler, dijital albümler, e-kitaplar, koleksiyonlar ve metaverse içerikleri de dahil. 

Warner Bros. sitesinde Movieverse üzerinden iki yeni proje daha hayata geçireceğinin sinyalini veriyor. Web3 pazarlama ve gelir modelleri, şimdiden Warner Bros. gibi yapım dünyasının önde gelenlerini kendine çekmiş görünüyor. 2021 yılında Matrix ve Space Jam NFT'leri ile gündeme gelen Şirket NFT pazarına giren öncü yapımcılar arasında yer aldı. 

Yakın zamanda Anthony Hopkins'in NFT koleksiyonunun tükendiğini düşünsek, Holywood'a Blockchain etkisinin kendini yaygın bir şekilde göstermeye başladığını söyleyebiliriz.  

Söz konusu sinema, dizi ya da dijital içerik projeleri olduğunda, ülkemizde de Web3 yapım ve yatırım platformlarının hayata geçtiğini söyleyebiliriz. Yakın zamanda Engin Altan Düzyatan'ın da kurucu ortakları arasında yer aldığı Sinema Web3 yapım ve yatırım platformu Wideangle, kullanıcıların içeriklerini The Sandbox'ta yayınlamasını sağlayan bir iş birliğine adım attığını duyurdu. Yakında ülkemizde de NFT tabanlı içeriklerin yaygınlaşacağını söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.