Mmhmm, sıkıcı görüntülü toplantıları video oyunlarına dönüştürüyor

Evernote'un kurucusu Phil Libin tarafından 2020'de hayata geçirilen görsel iletişim platformu Mmhmm, görüntülü videoları oyunlara dönüşüyor.
Mmhmm, sıkıcı görüntülü toplantıları video oyunlarına dönüştürüyor

Evernote'un kurucusu Phil Libin tarafından 2020'de hayata geçirilen görsel iletişim platformu Mmhmm, bir bilgisayarın kendi kamerasını, çalıştırdığı video hizmetini birbirine bağlayan bir sanal kamera oluşturarak çalışıyor.

Platform, sunum yapan kişilerin uygulama içinde metin slaytları oluşturmasına ve önceden kaydedilmiş mesajları canlı tartışmalarla akıcı bir şekilde karıştırmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar, videonun kendi taraflarını kaydeden, sunum yapanların söylediklerini tekrar etmelerine ve kliple nokta nokta etkileşimde bulunmalarına olanak tanıyan bir işleve de sahip.

Artık bir video konferans uygulamasına dönüşen Mmhmm, şimdi de ilginç ama oldukça keyifli bir özelliği yayına aldı. Diyelim ki çok sıkıcı bir toplantının ortasında, ekrana bakmak zorundasınız. Toplantıda söyleyecek bir şeyiniz yok, fakat o ortamda bulunmak ve toplantıyı dikkatli bir şekilde dinliyormuş gibi durmalısınız. Mmhmm, eğlenceli ve zıpır çözümüyle bu sorunun üstesinden gelinmesine yardımcı oluyor. Örneğin; platformdaki OOOsteroids adlı odadaki herkesi üçgen bir gemiye dönüştürüp ve boşluk çubuğuyla asteroitleri patlatabiliyorsunuz. Bunun gibi birçok seçenek mevcut. 

Bu özellikler platformun OOO uygulamasında yer alıyordu ve OOO, bir süredir bağımsız bir uygulama olarak beta sürümdeydi, şimdi ise Mmhmm ​​uygulamasının bir parçası. Büyük bir yeniden tasarım ve bir dizi yeni özellik elde eden Mmhmm, web, mobil ve masaüstü için bugünden itibaren genel beta sürümünde. Kullanımı ücretsiz, ancak daha fazla video yayınlamak ve kaydetmek için ödeme yapılabiliyor.

Söz konusu uygulamayı buradan denemek mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.