Anthony Hopkins'in NFT koleksiyonu, satışlarıyla kripto kışındaki beklentileri aştı

1000 NFT'den oluşan koleksiyon Hannibal Lecter'den Thor'daki Odin karakterine kadar Hopkins kariyeri boyunca canlandırdığı karakterleri ölümsüzleştiriyor. Koleksiyon, dakikalar içinde tükendi.
Anthony Hopkins'in NFT koleksiyonu, satışlarıyla kripto kışındaki beklentileri aştı

Hatırlarsanız, Anthony Hopkins, NFT topluluğuna ilk olarak Vuele platformunda yayınlanan Zero Contact filminde yer almasıyla katılmıştı. Hopkins, yeni NFT koleksiyonu The Eternal ile kripto kışının beklentilerini aştı. Koleksiyon, dakikalar içinde tükendi. 

Los Angeles merkezli Web 3 tasarım ajansı olan Orange Comet tarafından tasarlanan koleksiyon, OpenSea'de satışa sunuldu

1000 NFT'den oluşan koleksiyon Hannibal Lecter'den Thor'daki Odin karakterine kadar Hopkins kariyeri boyunca canlandırdığı karakterleri ölümsüzleştiriyor. NFT'ler The Eternal, The Jester ve The Lover olmak üzere 3 farklı kategoriye sahip. 

NFT sahipleri, Anthony Hopkins ile baş başa brunch'a gitme şansının yanı sıra imzalı ürünler ve Hopkins'in her bir karakterin arkasındaki anlamı tartıştığı ses kayıtlarına erişme imkanına erişti. 

Terra'nın çöküşünün kripto piyasasındaki etkisiyle DeFi'nin ilk çeyreğe kıyasla değerinin yüzde 69'unu kaybettiğini sizlere aktarmıştık. Aynı şekilde NFT'ler ve Web3 oyunlarının  Terra çöküşü sonrası piyasa koşullarına dayanmaya devam ettiğini de belirtmiştik. Bununla beraber NFT ticaretinin, 2022 yılının ilk çeyreğine kıyasla önemli ölçüde düştüğünü belirtmekte fayda var.

NFT piyasası, 2022'nin ikinci çeyreğinde yaklaşık 8 milyar dolarlık küresel bir hacimle, 2022'nin ilk ve ikinci çeyreği arasında işlem gören USD bazında yaklaşık yüzde 25'lik düşüş yaşadı. Görünen o ki, tanınmış isimlerin ürettiği sağlam projelerin, kripto kışına rağmen NFT pazarında hala karşılığı var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.